Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Καλοκαίρι! Προϊόντα ομορφιάς που θα πάρουμε μαζί μας

Ερώτηση:
Mπορώ να έχω τέλειο δέρμα και μαλλιά, χωρίς να στερηθώ τον ήλιο και την περίπτωση "όλη μέρα στη θάλασσα"; Mπορώ δηλαδή, όπως συστήνουν οι νευρολόγοι να ηλιοθεραπεύομαι, αλλά να μην καίγομαι;;
Μπορείς !..μου λέει η εμπειρία μου, αρκεί να κάνεις τα σωστά. Να κάνεις δηλαδή, αυτά που κάνουν τα κορίτσια του Hollywood και ενώ πετάγονται συχνά για βουτιές στα νησάκια του Ειρηνικού, έχουν τελικά στο κόκκινο χαλί αψεγάδιαστο δέρμα και υπέροχα μαλλιά.
ΤΑ "ΔΙΚΆ ΜΟΥ" λοιπόν,TRIED & TESTED ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΌΣΩΠΟ-ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΔΈΡΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (...και μετά από αυτές)

Ολοκληρωμένη "Θεραπεία"
Πριν τον Ήλιο


"Kαλό πλύσιμο του δέρματος πριν τον ήλιο", μου είχε πει πρόσφατα φίλη μου, guru πλαστικός. Ο.Κ. Doctor, we will do that ! Τα υγρά λαδάκια -σαπούνια του shu uemura αξίζει να μπουν στην βαλίτσα των διακοπών. Best seller της σειράς είναι το cleansing beauty oil premium a/o advanced formula. Λογικό, αφού απευθύνεται σε aging concerns, που όλες και όλοι έχουμε...Τα προϊόντα shu uemura πωλούνται σε μεγάλα πολυκαταστήματα, δυστυχώς ακόμη εκτός Ελλάδος, ή online στο γαλλικό και αγγλικό e - shop της εταιρείας. http://www.shuuemura.com/



Μετά το πλύσιμο του δέρματος του προσώπου χρησιμοποιούμε σέρουμ και αντηλιακό αν παραμείνουμε στην πόλη, ή σκέτο "τούρμπο" αντηλιακό, αν σκοπεύουμε να περάσουμε εκείνες τις ολόκληρες ημέρες κόντρα στον ήλιο που λέγαμε. Η δική μου επιλογή ANTHELIOS XL FLUIDE TEINTEE 50+ ,ήρθε φέτος στην πόρτα μου για δοκιμή και αξιολόγηση από την La Roche Posay . Με πρόλαβαν μπορώ να πω, αφού αυτή θα ήταν η αντηλιακή μου, ούτως ή άλλως ! Για 3η χρονιά δε βρήκα καλύτερη και πιστέψτε με, το έχω ψάξει το θέμα. Μέσα στη σεζόν της μεγάλης ηλιοφάνειας θα φοράω λοιπόν την ίδια κρέμα, σε νέα όμως φανταστική λεπτόρρευστη σύνθεση και απαλό χρώμα. Για το δείκτη μη παραξενεύεστε, δεν παζαρεύεται το 50άρι. Συμφωνούν όλοι οι δερματολόγοι του πλανήτη, ότι θα πρέπει να είναι η μόνη μας επιλογή για το πρόσωπο. Τα παιδιά μου από τη μεριά τους, ξέρουν ότι δε βγαίνουμε από το δωμάτιο χωρίς κρέμα, χωρίς την δική τους ANTHELIOS Lait Dermo-Pediatrics SPF50+, εκείνη που είναι σαν της μαμάς, αλλά έχει και παπάκι στη συσκευασία :-)
http://www.larocheposay.gr


Για τη διατήρηση τώρα της κόμης μας γερής, καλό είναι πριν τον ήλιο να ψεκάσουμε καλά τα μαλλιά μας με λάδι. Στην αγορά θα βρείτε δεκάδες λαδάκια μαλλιών,έγιναν και πολύ μόδα άλλωστε τελευταία. Εγώ θα σας προτείνω ένα κλασσικό προϊόν που αγαπούν εδώ και χρόνια οι γειτόνισσες μας σε Γαλλία και Ιταλία. Το waterproof nutritive oil KPF90 της Rene Furterer θα κρατήσει προστατευμένη την κερατίνη των μαλλιών μας κατά 90%. Προσωπικά,λατρεύω το sexy wet look που δίνει στην εικόνα μας και απορρίπτω το απλώς "λαδωμένα μαλλιά" look, που δίνουν κάποια dry oils. Θα το βρείτε στα φαρμακεία και στα hondos center,στην τιμή των 15 ευρώ περίπου.http://www.renefurterer.com

Ολοκληρωμένη κατ'οίκον "Θεραπεία" για Μετά τον Ήλιο
Μετά την υπερέκθεση μας και το δέρμα + κέφι στο κόκκινο, χρειαζόμαστε προϊόντα  άμεσης δράσης, που δεν αστειεύονται. 
Στο ντους θα σαπουνίσουμε πάλι το δέρμα προσώπου και σώματος για να φύγουν τα κατάλοιπα και θα περιποιηθούμε τα μαλλιά που εκτέθηκαν, αλλά και τα νέα που πρόκειται να βγουν ! 
Για αυτό το τελευταίο διαβάστε προσεκτικά το επεξηγηματικό site της εταιρείας Nioxin και διαλέξτε τη σειρά που σας ταιριάζει. Αξίζει να προσπαθούμε να έχουμε όμορφα μαλλιά, κολακεύουν πολύ, ενώ σε κακή κατάσταση, αφαιρούν στιλ και νεότητα. Υπολογίστε 19.95 ευρώ για το starter kit της θεραπείας,που διαρκεί ένα μήνα.








Για λαμπερά και λεία τα "έξω" μαλλιά δοκίμασα τη νέα σειρά Cristalliste της Kerastase και θα έλεγα ότι αξίζει το απαλό σαμπουάν και ο ορός ενάντια στο φριζάρισμα. Αυτό το διάφανο υγρό στο κρυστάλλινο μπουκαλάκι, μπόρεσε να μετατρέψει ματ μπερδεμένα μαλλιά (τα δικά μου μετά τις βουτιές...) σε μεταξωτά !
http://www.kerastase.com/pagespays/index-others.aspx?code=_gr





Μετά τον ήλιο, καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα "καλά" μας καλλυντικά, για να αντισταθούμε στη φθορά. La Roche - Posay η δική μου επιλογή και πάλι, με ένα super ολοκαίνουριο προϊόν, που δοκίμασα χάρη στην oμάδα της assetOgilvy που ανέλαβε να μου στείλει το δείγμα. Πρόκειται για τον ορό HYDRAPHASE INTENSE SERUM, ένα φανταστικά δραστικό σκεύασμα, μιας και είναι και full στο υαλουρονικό οξύ. Χωρίς parabens και χωρίς την αίσθηση "κόλλας" που συναντάται σε ανάλογα προϊόντα, θα συγκρατήσει σίγουρα την υγρασία στο υπερευαίσθητο δέρμα που έχουμε  μετά από τρελό ήλιο. Kοστίζει 25 ευρώ (30ml) και όπως ξέρετε, όλη η σειρά πωλείται στα φαρμακεία.
http://www.larocheposay.gr




Και τώρα μια κρέμα. Μια παχιά, μυρωδάτη κρέμα που θα ξυπνήσει τις μνήμες της όσφρησης και θα μας θυμίσει τη μυρωδιά της μαμάς μας - μπορεί και της γιαγιάς μας -, όταν μας αγκάλιαζε μωρά για καληνύχτα. Αναφέρομαι στις κρέμες της Estee Lauder και συγκεκριμένα στην τελευταία "επιτυχία" Revitalizing Supreme - Global Anti - Aging Creme. Μετά από έναν ορό όπως τον παραπάνω, μια τέτοια σύγχρονη πλήρης κρέμα θα τονώσει το δέρμα, αλλά και τη γυναικεία φιλαρέσκεια μας. Δοκιμάστε τη στα counter της κλασσικής εταιρείας ομορφιάς και θα με θυμηθείτε, η αίσθηση "τσουρούφλησα το δέρμα μου στον ήλιο" δίνει θέση στην αίσθηση, "i love me :-)"
http://www.esteelauder.gr/


Τι μας έμεινε ; Θα προλάβω email σας που θα με ρωτήσουν για κάποια καλή κρέμα ματιών, παρουσιάζοντας σας ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν της Lancome, το combo, κρέμα + concealer Renergie Yeux Multi - Lift. Έχω ευχαριστηθεί τη λείανση που προσφέρει και με βόλεψε υπερβολικά η συσκευασία, αφού στο καπάκι κρύβει καθρέφτη και ελαφρύ concealer τύπου ΒΒ για φωτεινότητα. Με δύο κινήσεις 6 εμφανείς δράσεις λοιπόν, όπως γράφει και στη συσκευασία ! Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις,αν θέλετε τη γνώμη μου προτιμήστε τη MEDIUM για εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.Διαβάστε περισσότερα,
http://www.lancome.gr/_el/_gr/index.aspx#






Και για το αφυδατωμένο σώμα μετά τον ήλιο, πάλι Lancome μας έχω : για ενυδάτωση, λάμψη και σέξι φινίρισμα στο σώμα, αγαπήστε όλη τη σειρά που γράφει Nutrix. Τα προϊόντα αυτά για το σώμα στηρίζονται σε ένα Lancome classic, στη φοβερή και τρομερή κρέμα προσώπου  Nutrix, που φόρεσαν και φορούν οι γυναίκες του Παρισιού επί δεκαετίες. Προσωπικά ξεχωρίζω το Νutrix Body Oil που δοκίμασα στην Αμερική, αλλά και το γαλάκτωμα Nutrix Royal Body είναι μαγικό.
http://www.lancome.gr/_el/_gr/index.aspx#


ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ,

"It's beauty that captures your attention, personality which captures your heart " :-)

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Επώνυμες εκπτώσεις


Μόλις ξεκίνησε η περίοδος των εκπτώσεων. Αλλά δεν καιγόμαστε καθόλου και δεν ονειρευόμαστε να γεμίζουμε σακούλες xl από το zara...Aντιθέτως, ίσως ψάξουμε να βρούμε κάτι σπουδαίο στα καταστήματα που σε λίγες ημέρες σταματούν τις εκπτώσεις και παρουσιάζουν μόνο τη νέα σεζόν. 


Αγαπημένα designer's κομμάτια φθηνότερα λοιπόν και όχι σαβούρα σε τιμή ευκαιρίας...οι ντουλάπες μας άλλωστε είναι γεμάτες ρούχα και αξεσουάρ που δε χρησιμοποιούμε, διαφωνεί κανείς;;; 
Σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σας τη λίστα μου με τις καλύτερες ευρωπαϊκές online boutiques, για να μπαινοβγαίνετε από την άνεση του σπιτιού σας - ή του γραφείου ! -, όταν λαχταράτε designer's κομμάτια στις εκπτώσεις. Aπολαύστε girls, γνωστoύς, αλλά και πιο ψαγμένους fashion προορισμούς (ελπίζοντας σύντομα να έχουμε  πρόσβαση και στις boutique ελληνικών συμφερόντων Luisa, Linea piu, Grigio κ.α. )

(αυτό το τελευταίο διανέμει στο internet κομμάτια από πολυτελή μαγαζιά που δεν έχουν ακόμη e shop)

Αν τώρα ψάχνετε κάτι επώνυμο συγκεκριμένο, αλλά δεν ξέρετε που πωλείται, δοκιμάστε:
Ενώ για το καλόγουστο αγόρι της ζωής σας:
Για τα μωρά και τα παιδάκια τώρα, ξέρετε την άποψη μου, δε χαίρομαι τα ακριβά παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, ακόμη κι αν πρόκειται για την περίοδο των εκπτώσεων. Διαρκεί τόσο λίγο κάθε size, που δεν αξίζει ακριβές αγορές. Στιλάτα τα μωρά μας θα είναι πάντα και δε χρειάζονται τη super φίρμα,αλλά κάθε ποιοτική "γενόσημη"(για να μείνει και κατιτίς στη μανούλα, να αγοράσει ένα νέο δερμάτινο τζάκετ, που θα φορά για χρόνια!)

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Abercrombie, Hollister αγορές

Γεια σας, γεια σας
Μετά από high season devotion στη δουλειά μου, να 'μαι πάλι, με πολύ υλικό για ανάλυση. 


Σημερινό θέμα :
 Αbercrombie & Fitch, Hollister Co, Gilly Hicks 
Τρία brands συγγενικά, που αξίζουν, γιατί αποτελούν shopping εμπειρία. H κύρια περιγραφή τους,  casual luxury. Μια δική μου περιγραφή, φλώρικα αμερικάνικα που τα χρειάζεσαι για να βγεις από το σπίτι ντυμένη αξιοπρεπώς, όταν δεν έχεις καμία διάθεση για μόδες και trends...
Όπως τα ξέρετε οι περισσότεροι, θεωρητικά απευθύνονται σε εφήβους 14 - 18 ετών, αλλά εννοείται ότι ντύνουν και τη modern mother αυτών, όπως και τον fit μπαμπά τους. 
Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η κύρια εταιρεία δεν είναι καινούρια. Ιδρύθηκε το 1982 στη Νέα Υόρκη και ήταν γνωστή για πολυτελή είδη κυνηγιού και ψαρέματος. Μετά πουλήθηκε, ξαναπουλήθηκε και έφτασε στη σημερινή της μορφή, διατηρώντας το όνομα των ιδρυτών, Abercrombie & Fitch. To Ηollister και το Gilly Hicks είναι τα φθηνότερα "αδερφάκια" και ανάμεσα στα τέλεια προβεβλημένα εμπορεύματα τους, δε θα βρεις πια κυνηγητικά όπλα για ελέφαντες, άλλα καλής ποιότητας βαμβακερά ρούχα, beachwear και underwear.


To θέμα είναι ότι στα μοναδικά καταστήματα τους γίνεσαι "θύμα" του καλύτερου retail marketing του αιώνα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), με πιθανότερο αποτέλεσμα να κατευθύνεσαι προς τις ουρές των ταμείων, κρατώντας μια αγκαλιά λάθος αποκτήματα. 
Λογικό, τι μυαλό να μείνει όταν σε εξυπηρετούν χορεύοντας επαγγελματίες models,αγόρια και κορίτσια από όλο τον πλανήτη... 
Όταν ψεκάζεσαι -ερήμην σου-, στα σκοτεινά ανά δεκάλεπτο, με την εθιστική μυρωδιά της κολόνιας τους... 
Όταν σε κάθε στροφή ανακαλύπτεις μοναδικούς χώρους και δωμάτια με t shirts, που εκτίθενται ως μουσειακά... 
so, here's my advice:
Tι αξίζει να αγοράσετε από τα ABERCROMBIE, HOLLISTER & GILLY HICKS
(που εγγυημένα θα φορέσετε για χρόνια) 

1. Τα πουκάμισα

A&F celeste shirt
A&F tessa shirt

Τα καρό και ριγέ πουκάμισα τους έχουν ανθεκτική "γεμάτη" ποιότητα, αμερικάνικο casual στιλ που δείχνει ανεπιτήδευτα sexy και τέλεια χρώματα.









2. Τα παντελόνια γυμναστικής
A&F yoga classic
hollister classic banded crop

gilly hicks yoga classic 






Αγαπημένα μου είναι τα bootcut πατρόν, από τη σειρά yoga. H καλύτερη ποιότητα όλων συναντάται στα A&F Yoga classics, αλλά ανάλογα είναι και τα yoga classics, που θα βρείτε στη μισή τιμή στα καταστήματα Gilly Hicks.










3. Τις φούτερ μπλούζες και ζακέτες 
( hoodies )
A&B gwen hoodie
gilly hicks rose bay hoodie
hollister pelican point hoodie


Θα τις φορέσετε ως casual πανωφόρια στις ενδιάμεσες εποχές Φθινόπωρο και Άνοιξη, θα αισθάνεστε super φορώντας τις, από και προς το γυμναστήριο, ενώ μπορεί να δείξουν φανταστικά σέξι, φορώντας τις με ένα εσώρουχο boxer, ενώ βλέπετε dvd αγκαλιά με τον αγαπημένο σας. Τι άλλο θέλουμε ! Α, να τονίσω επίσης ότι η ποιότητα τους δικαιολογεί την ελαφρώς τσουχτερή τιμή τους. 
4. Τα jeans.
A&B super skinny destroyed
hollister super skinny destroyed
Θα λατρέψετε τα vintage ξεβάμματα τους και το 1% elastan που περιέχουν στην κατά τα άλλα cotton σύνθεση τους. Μια τόσο μικρή δόση ελαστικού και τα κάνει τόσο, μα τόσο άνετα ! Δικό μου αγαπημένο το super skinny destroyed, γυρισμένο μια - δύο φορές στα ρεβέρ. Προτιμήστε ένα size που σας ταιριάζει ακριβώς και όχι το επόμενο, γιατί "ανοίγουν" φορώντας τα.

5. Tα πάνω μέρη των μαγιό bikini





Τα σουτιέν των μαγιό τους εφαρμόζουν τέλεια και αντιστοιχούν σε πραγματικά νούμερα. Κάνοντας mix & match ριγέ,πουά, εμπριμέ και μονόχρωμα θα δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς στα bikini σας. 


Στις συλλογές των πολύ καλοστημένων αυτών καταστημάτων, θα βρείτε δεκάδες άλλα όμορφα αντικείμενα. Στα δοκιμαστήρια όπου θα σας κλειδώσουν(!) σύμφωνα με τους κανονισμούς, μέλη του πανέμορφου προσωπικού, δοκιμάστε basic φανελάκια και τοπ από δαντέλα broderie, πλουμιστές φούστες και δερμάτινα flip flops. Αν είστε tiny σε ύψος και φάρδος δοκιμάστε επίσης τα σορτς και τα φορέματα. Αν όμως θεωρήστε regular και πάνω, ξεχάστε τα.
 Ξεχάστε επίσης τα κάτω μέρη όλων των των bikini τους, γιατί θα μοιάζετε να φοράτε Pampers, αλλά και τα  t-shirts με τα γιγάντια λογότυπα τους. Εκτός αν θέλετε να είστε η κινητή τους διαφημιστική φιγούρα...


Τέλος, αν πριν αποχωρήσετε θελήσετε να αγοράσετε κατιτίς για το αγόρι της ζωής σας, κινηθείτε στα ασφαλή---> 


A&B silver lake shorts
Εννοώ την κολόνια της σειράς που έχει αφήσει εποχή, ένα polo με όσο μικρότερο λογότυπο γίνεται, μια cargo βερμούδα, ή ένα sexy καρό πουκάμισο.  


EXTRA BONUS
Στα καταστήματα του Λονδίνου σκαρφίστηκαν ένα instore event, που στοχεύει να πάρεις την ανάμνηση και στο σπίτι. Σε φωτογραφίζουν με polaroid, κατά την έξοδο, με τα καλύτερα μοντέλα που διαθέτει εκείνη την ημέρα το κατάστημα. Καλός λόγος να μπεις και να ξαναβγείς μερικές φορές, θα συμφωνήσετε, είμαι βέβαιη ;-) 


Ανακαλύψτε τις συλλογές στα παρακάτω link, έχοντας στο νου ότι στην Ευρώπη πωλούνται αρκετά ακριβότερα από ότι στην Αμερική...
http://eu.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?storeId=19159&catalogId=11556&langId=-1

http://eu.hollisterco.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?storeId=19158&catalogId=11558&langId=-1

http://www.gillyhicks.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?storeId=14621&catalogId=11555&langId=-1


Φιλιά Πολλά, καλή μας εβδομάδα!