Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Γυμναστική ή shopping;

Ψάχνοντας τα νέα jeans, το μάτι μου έμεινε σε μια φωτογραφία της Olivia Palermo. Πέρα από το καμαρωτό μαλτεζάκι που είναι μούρλια, έμεινα στο στιλ της. Την εποχή της μίζερης πραγματικότητας στη χώρα, είναι σαφές ότι δεν αγοράζουμε πλέον ρούχα. Άρα, τι απομένει να κάνουμε εμείς οι αθεράπευτα fashion lovers;;;  να φορέσουμε αυτά που ήδη έχουμε, με ενδιαφέρον τρόπο. 

Ωραία λοιπόν, για να αναλύσω την Olivia, φόρεσε ένα basic t-shirt, ένα μαντό Jackie O σε animal print, μυτερές μπαλαρίνες και τζιν σορτς. Ο συνδυασμός ενός καυτού σορτς με όλα τα κλασσικά, "πεθερίστικα" θα έλεγα κομμάτια, εγγυάται την αποφυγή μιας φθηνιάρικης εμφάνισης. Αυτό όμως που θεωρώ το ισχυρότερο ατού της πανέμορφης ηθοποιού, είναι το καταπληκτικά γυμνασμένο σώμα της. 
Αν δεν είχε αυτό το φίνο σώμα, ένας τέτοιος τολμηρός συνδυασμός ίσως παρέπεμπε σε star του "Jerseylicious" ...

Σώμα λοιπόν είναι το ζητούμενο, γυμνασμένο, σφιχτό κοριτσίστικο. Αν βέβαια εσείς, βλέποντας την Cameron Diaz στο σινεμά, μπουκωμένη pop corn ψιθυρίζετε στην κολλητή σας,
 " όλα φταγμένα τα έχει, ας είχα κι εγώ τα λεφτά της και θα σου 'λεγα...",
 μάλλον είναι καιρός να αναθεωρήσετε. Τα κορίτσια της συνομοταξίας της Cameron γυμνάζονται 2 φορές καθημερινά, εννοείται παρακολουθούνται από διατροφολόγο και αν κάτι "λείπει", το αναπληρώνουν παίρνοντας τα ανάλογα συμπληρώματα.

Όποιος και όποια έχει όμορφο σώμα, έχει καταρχήν το ευλογημένο συστατικό της συνέπειας στην ιδιοσυγκρασία του. Τηρεί την υπόσχεση που δίνει στον εαυτό του και γυμνάζεται συστηματικά. Θαυμάζω λοιπόν όλους τους γυμνασμένους, πρωταρχικά για αυτόν το λόγο. 

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό αυτών που φροντίζουν το σώμα τους είναι η αυτοπεποίθηση. Την εκπέμπουν χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ. 

Τρίτο και σπουδαιότερο πλεονέκτημα των πεισματάρηδων που αγαπούν το fitness είναι το γεγονός ότι, ανοίγουν τη ντουλάπα και σε 3 λεπτά ντύθηκαν. Ξοδεύουν σαφώς λιγότερα χρήματα για το ντύσιμό τους κι αν πάλι ξοδέψουν χρήματα επενδύοντας σε κάποιο ακριβό κομμάτι, αυτό αναδεικνύεται πάνω τους και δείχνουν υπέροχοι. 

Θέλουμε να δείχνουμε έτσι. Τι κάνουμε;;;Βρείτε τον 
τρόπο εκγύμνασης που θα σας ταιριάξει, αυτόν που θα σας πoρώσει και θα σας κρατήσει. 

Πριν περίπου ένα χρόνο βρήκα το δικό μου fitness ταίριασμα δοκιμάζοντας -για μια ακόμη φορά...- την τύχη μου. Πληροφορήθηκα για την ύπαρξη του ιδιαίτερου γυμναστηρίου Momentum στην καρδιά της πόλης, στη Λέoντος Σοφού 18, τηλ.2310.508293.

 Τί το διαφορετικό κάνουν εκεί; Εκεί λοιπόν σε προπονούν σε γκρουπάκια, ή μόνο σου, σαν να είσαι αθλητής και να αθλείσαι σε στάδιο. Συνδυάζουν τις μεθόδους που ανακαλύπτω ότι εφαρμόζουν οι trainers του Los Angeles, αλλά το σερβίρουν με έναν γνήσιο απλουστευμένο τρόπο, χωρίς φαμφάρες και trends. Δεν είναι γυμναστήριο για αυτούς που ψιλοκοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Οι πρώην αθλητές του Momentum δεν αστειεύονται...σε αναλαμβάνουν από τα αποδυτήρια και σε χαιρετούν έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα τους + το "massage" χαλάρωσης που περιλαμβάνει ειδικές κινήσεις αποθεραπείας. 

Ο ιδιοκτήτης του studio Νίκος Πουτσίκης με εμπνέει όσο λίγους συναδέλφους του και μου λέει ότι είναι κρίμα να παραιτείται κανείς. Η γυμναστική μπορεί να γίνει τρόπος ζωής αρκεί να επιμείνουμε. Οφείλουμε να διατηρούμε το σώμα μας κι αυτό μας το ανταποδίδει. discover more, http://www.facebook.com/pages/Momentum-Fitness-Club/198030380269087
Δε θα πω γραπτώς παραπάνω, ως "NEW YEAR RESOLUTION" θα τοποθετήσω ψηλά στη λίστα τη γυμναστική, θα σας προτρέψω στις εκπτώσεις, αντί για μια ακόμη άχρηστη αγορά να προμηθευτείτε τα του fitness απαραίτητα...
 ...και θα κλείσω με μια φωτογραφία προς εκτύπωση,  η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως moto κολλώντας τη στο ψυγείο σας, στην ατζέντα σας, στον καθρέφτη του μπάνιου σας κτλ,κτλ
GISELE FRENCH VOGUE
  
 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΜΙΑ!
η ευχή για ψυχική υγεία εννοείται..   :-)