Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πώς θα βάψεις τα μάτια σου με eyeliner φέτος το καλοκαίρι (...και όχι μόνο)

Λίγο οι 60's εικόνες που υποσυνείδητα "έγραψαν" ενώ περπατούσα στους δρόμους του Λονδίνου, λίγο η αγάπη μου για το στιλ Bardot,το ξαναθυμήθηκα το eyeliner!
Eyeliner μαύρο,μάτια που πεταρίζουν.Για την τέλεια απόδοση αυτού του look απαιτούνται,ξεκούραστα μάτια,μακριές βλεφαρίδες και συμπεριφορά γάτας.Για τα δύο πρώτα σας έχω φοβερά νέα προϊόντα. Για το τρίτο,νιάου,το παλεύω!
Πάμε στα σίγουρα:

1.Vichy Liftactif Serum10 - Eyes & Lashes

Aυτό το μικροσκοπικό μεταλλικό μπουκαλάκι βρέθηκε ανάμεσα στα καλλυντικά μου μετά από σύσταση φίλης μου, που της το πρότεινε επίσης φίλη, ως μαγικό! Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος από το word of mouth;
Τι ακριβώς κάνει;
Είναι μια λεπτόρρευστη κρέμα σαν ορός που τονώνει την περιοχή των ματιών και μακραίνει τις βλεφαρίδες. Οι οδηγίες λένε ότι χρησιμοποιείται και στα βλέφαρα. Αδύνατον σκέφτεσαι... δεν θα ερεθίσει τα μάτια; Οι περισσότερες κρέμες ματιών πλησιάζοντας και μόνο την περιοχή προκαλούν δάκρυα...
Κυρίες μου trust me, αν είστε πάνω από 35 (ή αρκετά νεότερες αλλά ξενυχτάτε συχνά, καπνίζετε και ενεργείτε με πάθος κόντρα στην αντιγήρανση), αυτός ο ορός θα σας κάνει να πείτε,ευχαριστώ Vichy,ευχαριστώ νέα τεχνολογία! (find out more, www.vichy.gr


2.Estee Lauder -Lash Primer Plus
Tα primer τα ξέραμε για χρήση πριν το fond de teint.Τώρα καλά θα κάνουμε να γνωρίζουμε την ύπαρξη ενός primer για χρήση πριν τη μάσκαρα. Πρόκειται για μια λευκή βάση η οποία απλώνεται στα βλέφαρα με βουρτσάκι. Τονίζει εις διπλούν αυτό που περιμένετε από τη μάσκαρα σας, οπότε θεωρώ ότι αξίζει 100%. Συστήνω αυτό της Εstee Lauder,(διαβάστε περισσότερα www.esteelauder.gr) γιατί αυτό δοκίμασα και μου άρεσε. Υπάρχει όμως και στη σειρά L'OREAL (www.loreal.gr)το γνωστό και φοβερό Double extention in Carbon Black, που είναι ανάλογο προϊόν σε σαφώς πιο συμφέρουσα τιμή, αφού περιλαμβάνει και τη μαύρη μάσκαρα.


3.H ώρα του eyeliner ήρθε. Εκτός από το αγαπημένο στυλό Artliner της Lancome (www.lancome.gr), το οποίο θεωρώ top και όταν τελειώσει αναπληρώνω,σας έχω και εναλλακτικές προτάσεις. To gel eyeliner στο βαζάκι της Mac, την κάνει τη δουλειά του. Για απόλυτο βαθύ μαύρο (και dream beauty buy...)έχουμε αυτό του Tom Ford Gel Eyeliner $35


 και για φθηνή εκδοχή, που όμως απαιτεί και έμπειρο σχετικά χέρι, έχουμε αυτό της σειράς Sephora που βρίσκουμε στα ομώνυμα καταστήματα (www.sephora.gr)

Στην τέλεια εφαρμογή του eyeliner θα μπορούσε ίσως να σας βοηθήσει η παρακάτω σειρά φωτογραφιών.Προσωπικά, όταν δοκίμασα να βάψω τα μάτια μου βήμα βήμα σε στιλ Audrey Hepburn είπα,"αχά,αυτό ήταν όλο;" !


4.Surrealist Everfresh Helena Rubinstein
Η μάσκαρα τέλος που σας έχω για σήμερα δεν είναι καθόλου μα καθόλου συνηθισμένη.
To χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν "στεγνώνει" ποτέ! Κάθε προγενέστερης τεχνολογίας μάσκαρα μετά από 2 εβδομάδες αρχίζει να χάνει τις δυνάμεις της μέχρι να καταλήξει στα σκουπίδια. Aυτή επίσης θα ανακυκλωθεί,αφού όμως το περιεχόμενο της τελειώσει.Το βουρτσάκι της για εμένα -που είμαι λάτρης των Yves Saint Laurent μάσκαρα-,είναι λίγο μικρό, οπότε κάποιες φορές χρειάστηκε να χτενίσω τις βλεφαρίδες μου με ένα ειδικό χτενάκι, αμέσως μετά τη μάσκαρα.Κοστίζει 39.90, εγώ πήρα τη δική μου από τα Hondos Center.(www.hondoscenter.gr)

Αυτό που θέλω να τονίσω κλείνοντας είναι ότι ένα σκέτο eyeliner δεν αρκεί. Χρειάζεται να "πέσει" ενέργεια για λεπτομερές μακιγιάζ στα μάτια. Εννοείται ότι το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι βλέμμα super duper ουάου!!


To μόνο που μπορεί να είναι πιο ουάου από όλα αυτά αναμένεται στις 3 Ιουνίου και είναι το βίντεο που θα αποκαλύψει τη συνεργασία της Lancome με τον απίθανο Alber Elbaz (βλέπε Lanvin για όσες δεν κατάλαβαν..). Στις 15 Ιουνίου (SAVE THE DATE!) θα διατεθεί η σειρά στην αγορά και θα περιλαμβάνει εκτός από μάσκαρα KAI Lancome ψεύτικες βλεφαρίδες για πρώτη φορά! 

Περιμένουμε εναγωνίως 
Καλό Σαββατοκύριακο

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ROCK CHIC στυλ για ένα βράδυ..

Άρχισαν να "κλείνουν" σιγά οι ημερομηνίες του καλοκαιριού..Γάμοι,βαφτίσεις,καλέσματα κάθε είδους..Άρχισε και ο προβληματισμός,
ΕΡΩΤΗΣΗ
τι φοράμε άραγε;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοράμε ένα στιλ γενικότερα και δεν αγχωνόμαστε για την υπογραφή που φέρει, ή δε φέρει το φόρεμα μας... 
ΕΡΩΤΗΣΗ Β'
Ποιο στιλ ακριβώς;;
2 είναι τα eveningwear looks  που έχω βάλει στο μάτι τελευταία.Tο πρώτο και καλύτερο για τις εμφανίσεις στα δικά σας κόκκινα χαλιά, το PUNK CHIC !
Όπως βλέπετε τη Gisele να το ενσαρκώνει σε μια ultra sexy εκδοχή,έτσι κι εσείς θα μπορούσατε να βρείτε ένα μαύρο φόρεμα με rock/punk λεπτομέρειες και να συνδυάσετε ανάλογα αξεσουάρ.
Το σημαντικότερο όμως για την ολοκλήρωση της εικόνας αυτής, είναι να χτενίσετε "αλήτικα" τα μαλλιά σας! Γυρίστε λοιπόν τις φράντζες στο πλάι, ξεχτενίστε τα επιμελώς και σε καμία περίπτωση μην εμφανιστείτε με το "καθώς πρέπει" ίσιωμα του κομμωτηρίου.
Ένας καλόγουστος κομμωτής που "πιάνει" αισθητικά το τί μπορεί να σημαίνει ένα rock χτένισμα,μπορεί ίσως να πλέξει τα μαλλιά σε καμία "άγρια" πλεξούδα. 
Για δείτε και το κορίτσι μας παρακάτω:
   
Η Cara Delevingne έκανε επίσης εντύπωση στο Met Ball λίγες μόνο μέρες πριν,με το δυνατό στιλ της.Θα ήθελα βέβαια να επισημάνω ότι ένα τέτοιο στιλ μπορεί να τρομάξει ελαφρώς ορισμένα αρσενικά. Είναι βλέπετε κι ο αντίποδας γυναίκες Barbie που τους μπερδεύουν... 
Επιλέγοντας αυτό το look, το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θα θυμίσετε το παγκοσμίως αναγνωρίσιμο στιλ της Ελληνίδας "κουμπάρας"...Καταλάβατε τι εννοώ, είμαι σίγουρη:χρωματιστό μάξι φόρεμα,εσάρπα μουσελίνας,παπούτσι μπρονζέ (να φορεθεί ξανά με όλα), μαλλιά και μακιγιάζ καταλόγου κομμωτηριακών χτενισμάτων...:-0000

Το δεύτερο μαγικό,καταπληκτικό και αιώνιο στιλ που μπορείτε να μιμηθείτε για την επίσημη γκαρνταρόμπα σας, είναι το Αrt deco. Παρουσιάζεται στην καλύτερη του εκδοχή στην ταινία Great Gatsby.1700 κοστούμια, υπογραφές Brooks Brothers και Prada, Tiffany's κοσμήματα,ε,αξίζει νομίζω να του αφιερώσουμε ένα ολόκληρο post ! Ας δούμε λοιπόν την ταινία και τα ξαναλέμε με πολύ υλικό. Σας χαιρετώ!

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ζιπ Κιλότ ανακάλυψη :-)

Kαλημέρα,καλημέρα!
Ένα έκτακτο budget fashion post για όλες όσες αγαπούν τις designer ιδέες σε έξυπνες τιμές (πρώτη στη σειρά εγώ!).

Στις 13 Μαΐου η γεννημένη επίκαιρη Olivia Palermo, κυκλοφόρησε στους δρόμους της NY, φορώντας αυτή την εξίσου ιδιαίτερη φούστα-σορτς. Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει....

Μα βέβαια ! :
Ζίπ κιλότ 29.95 στα καταστήματα ΖΑRA. Δε θα ψάξω αν η παντελονόφουστα της Olivia κρύβει κάποια υπογραφή τύπου Alexander Wang, δε θα μπω καν στον κόπο.
Ακόμη περισσότερο νομίζω μου αρέσει η υπόλευκη εκδοχή
Λογικά, δε θα φορεθεί όσο εύκολα φορεθεί η μαύρη, αλλά ως σύγχρονο κομμάτι της απογευματινής,καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας θα κάνει εντύπωση.

Φιλιά Πολλά! Τα λέμε σύντομα!