Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η Kate Boworth "δημιουργεί" για το TOPSHOP


Tα γιγάντια καταστήματα TOPSHOP λογικά τα γνωρίζετε. Αφού κατέκτησαν τις καρδιές των Βρετανών, (αλλά και των λοιπών Ευρωπαίων μέσω του e- shopping), άνοιξαν extra large καταστήματα και στην Αμερική. Η σχέση μου με το TOPSHOP είναι αγάπης-μίσους.Θα ρίξω πάντα ένα γρήγορο βλέφαρο στις συλλογές του, για να "πιάσω" τις τάσεις στη στιγμή. Ωστόσο, από κοντά, όταν βρεθώ στα μαγαζιά TOPSHOP αντιμέτωπη με τη μαζική παραγωγή κάτι παθαίνω... βλέποντας τόσα ρούχα και αξεσουάρ παραταγμένα, μάλλον κουρέλια μου φαίνονται παρά επίκαιρα κομμάτια και χάνεται η διάθεση για fashion συνδυασμούς... 

Ότι και να ισχυρίζομαι βέβαια, αν έχει κανείς την υπομονή -και το ταλέντο- να ξεχωρίσει τα ποιοτικά κομμάτια από τη "σαβούρα" σε τέτοιου τύπου πολυκαταστήματα, μπορεί να ντυθεί φανταστικά και το κυριότερο, με λίγα χρήματα.


Το ωραιότερο που συνέβη πρόσφατα στις συλλογές του TOPSHOP είναι η σειρά ρούχων και αξεσουάρ που υπογράφει η super stylish Kate Bosworth.


 Δεν θα χαρακτήριζα τη σειρά φθηνή (το εύρος των τιμών είναι 16 ευρώ-800 ευρώ για κάποια πανωφόρια),αλλά είναι τόσο δυναμικά τα minimal κομμάτια της, που προσωπικά ενθουσιάστηκα. Μέσα σε μια υπερπληθώρα κακής ποιότητας ξεπλημένων jeans, είδαμε και κάτι να αξίζει!

Βασικό υλικό της συλλογής είναι το δέρμα.Το βλέπουμε ακόμη και σε tshirt. Ξεχώρισα, ανάμεσα στα καλύτερα αυτής της συλλογής, τα εξής:
δερμάτινο t-shirt 125 ευρώ

ελαστικό δερμάτινο παντελόνι 390 ευρώ

παπούτσια 105 ευρώ

δερμάτινος φάκελος 155 ευρώ

To παρακάτω link θα "ξεκλειδώσει" την ολοκληρωμένη συλλογή, ώστε να επιλέξετε με τη σειρά σας τα δικά σας αγαπημένα:
Περισσότερα όμως θα αισθανθείτε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτής στης συλλογής, στο video που επιμελήθηκε ο -νέος- σύζυγος της ηθοποιού, Michael Polish :


ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ