Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κρυολιπόλυση Θεσσαλονίκη


Κρυολιπόλυση έχει το μενού σήμερα, γιατί η εποχή επιβάλλει να νιώθουμε ένα κάποιο στρες για το σώμα μας,-το οποίο κρύβαμε επιμελώς στα μπουφάν του χειμώνα-...
Μαζί λοιπόν με τη γυμναστική "1 ώρα την ημέρα" και τη διατροφή μας, που ασφαλώς παρακολουθούμε,έρχεται στη ζωή μας και το ψύχος να βοηθήσει στην απώλεια τοπικού λίπους.
Μάλιστα, έχετε διαβάσει σωστά, το ψύχος θα βάλει ένα χεράκι να φύγουν από πάνω μας, μπράτσα που μοιάζουν να περισσεύουν, ψωμάκια που εξ αιτίας τους δεν φορέσαμε τα λαμέ κολάν και φουσκωματάκια στην κοιλιά και στα πέριξ. 
Η έρευνά μου στο αγαπητό internet, παρά τις αξιόπιστες πηγές μου, δεν μου αρκούσε για να γράψω το παρόν post. Σκέφτηκα λοιπόν να επισκεφθώ τη φίλη μου Πλαστικό Γιολάντα Πεπέ στο γραφείο της στη Θεσσαλονίκη, για να ρωτήσω άφοβα τα πάντα και να μοιραστώ μαζί σας τη συζήτησή μας.


Το "κλινικάκι" της κ.Πεπέ πολλές από εσάς το γνωρίζετε,στοιχηματίζω.Είναι ένας κλασσικά και πλούσια διακοσμημένος χώρος, που κρύβει στα δωμάτιά του ένα high tech ιατρείο και εκτοπίζει ως ιδέα -και ανάγκη-, το ινστιτούτο καλλονής του περασμένου αιώνα. 
Τι εννοώ:οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας, για τα beaute τους, ξάπλωναν τα μεσημέρια στα κρεβάτια των αισθητικών.Εκεί, με κρέμες,εργαλεία χειρός και ατμό "έκαναν πρόσωπο",ενώ με χειρομασάζ "αδυνάτιζαν" στο σώμα.


 Σήμερα, αυτή την ανάγκη για περιποίηση στο πρόσωπο και στο σώμα καλύπτει ένα σύγχρονο ιατρείο πλαστικού που επενδύει σε τελευταίας γενιάς μηχανήματα. Σε αυτά θα αφεθείς πλέον για μίνι συνεδρίες ομορφιάς -και αυτοεκτίμησης 2 σε 1! 
Μπορείς να αποτριχωθείς με τα πιο εξελιγμένα λέιζερ -όποια θυμάται το ζεστό κερί στο bikini βογκάει ακόμη-, να απαλλαγείς από πανάδες στο πρόσωπο και να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα.Η λίστα με τις θεραπείες είναι πολύ μεγάλη, γιατί η εν λόγω γιατρός έχει φροντίσει εκτός από τα χειρουργεία της και τα ενέσιμα να κάνει προσιτές, δεκάδες άλλες μεθόδους ομορφιάς. Απενεχοποιημένα λοιπόν, μπαινοβγαίνουν στο νεοκλασσικό της Αγίας Σοφίας όπου στεγάζεται,τα πιο όμορφα μουτράκια για μισάωρες περιποιήσεις,οι οποίες κάποτε θα αντιστοιχούσαν σε ώρες στο ρετρό σενάριο του ινστιτούτου αισθητικής.


Εκεί, στο γραφείο της κάναμε την κουβέντα μας.
-"Γιολάντα κρυολιπόληση, ή λιποαναρρόφηση;" Ρώτησα ευθέως.
- "Αναλόγως την περίπτωση. Κάθε σώμα αξιολογείται και αναλόγως προτείνω τη λύση, χειρουργείο, ή όχι.Στη λιποαναρρόφηση μέχρι 70% του λίπους μπορεί να αφαιρεθεί με τη μια,-άρα είναι γρήγορη μέθοδος".Μου απάντησε με σθένος.
-"Η κρυολιπόληση έχει αποτέλεσμα;" επανέρχομαι στις ερωτήσεις μου.
-"Βλέπω καταπληκτικά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος.Βέβαια, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, δεν είναι πανάκεια,δηλαδή, δεν εναποθέτουμε κάθε ελπίδα στην κρυολιπόλυση και τα βράδια καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση με τα πατατάκια αγκαλιά..."
-"Ε,ναι",θυμάμαι να συμπληρώνω σκεφτόμενη με τρόπο αμερικανικό,
-"Φυσικά Γιολάντα, το να παραβλέπεις τα δεδομένα σου είναι σαν να υπάρχει ένας τεράστειος ροζ ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο κι εσύ να μην τον βλέπεις.Δεν μπορείς να περιμένεις εμφανή αποτελέσματα από μια μέθοδο αδυνατίσματος,ενώ ενεργείς εις βάρος της".

Στη συνέχεια η γιατρός μου εξήγησε πώς λειτουργεί η κρυολιπόλυση. 

Τοπικά, η κεφαλή του μηχανήματος "ρουφά" το επίμαχο σημείο.Η θερμοκρασία πέφτει πολύ, τα λιποκύτταρα καταστρέφονται για πάντα και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος (βλέπε ούρηση). Φυσιολογικότατη διαδικασία, χωρίς παρενέργειες και χωρίς σημάδια και πόνο.
  


  -"Από χρόνους, τί απαιτείται;"
Συνήθως 3 μηνιαίες συνεδρίες της μιας ώρας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Μετά τη δεύτερη συνεδρία, η οποία πραγματοποιείται ιδανικά στις 30 ημέρες,στο σώμα αρχίζει να φαίνεται η αλλαγή.Και το καλό του πράγματος συνεχίζεται, διότι με την πάροδο του χρόνου το τοπικό λίπος στο σημείο όπου στοχεύσαμε,εξαφανίζεται.
-"And last but not least,ρωτάω γιατί μας καίει όλους, "το κόστος;;"
-"Υπολογίστε χρέωση 100 ευρώ ανά περιοχή και ανά συνεδρία".
-"Δηλαδή, συμπεραίνω με 300 ευρώ μπορώ να διορθώσω τοπικά κάποιο σημείο του σώματος μου. Καθόλου άσχημα, συνυπολογίζοντας τη μη επεμβατική μέθοδο, το μούδιασμα στη θέση του πόνου και την άμεση επαναφορά στις ημερήσιες δραστηριότητες μου.

Επιπλέον, έχω στη διάθεσή μου -και τη μοιράζομαι μαζί σας-, την εμπειρία των αδερφών μου Ειρήνη και Νάσια Πασχαλέρη (http://www.thessaloniki-diaitologoi.gr/).Διότι κουράρουν διατροφικά, δεκάδες περιστατικά σε όλη την Ελλάδα που έχουν δοκιμάσει την κρυολιπόλυση. Μας επιβεβαιώνουν λοιπόν ότι, με την έξυπνη διατροφή που μαθαίνουν στους εξεταζόμενους τους, μπόρεσαν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα της κρυολιπόλησης μόνιμα.[Τέλειο και αυτό!]
-"Α και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό", επιμένει να συμπληρώσει η γιατρός και συμφωνούν οι βοηθοί της,
"Για να αποβάλλει το σώμα το λίπος που ψύξαμε, απαιτείται η πόση πολύ, μα πολύ νερού!"
Με την προϋπόθεση αυτή, θα αναγκαστούμε να πιούμε περισσότερο νερό.Αυτό σημαίνει ΚΑΙ πιο λαμπερό δέρμα, σωστά; 


I THINK I SHOULD GIVE CRYOLYPOLISIS A TRY! 
WHAT ABOUT YOU???
[meet the expert--->
Ιατρείο Γιολάντας Πεπέ
Αγίας Σοφίας 37  
τηλ.2310.287800