Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η καλύτερη δίαιταΌντως, θα μιλήσουμε για την καλύτερη δυνατή δίαιτα.Για αυτή που δε θα βρεις ούτε σε σελίδα περιοδικού, ούτε στο internet.Πρόκειται για την εξατομικευμένη δίαιτα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.Ως μέλος οικογένειας με δύο αδερφές επαγγελματίες εξειδικευμένες στη διατροφή και στη μακροβιότητα,ξέρω την αλήθεια...Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν σε ό,τι αφορά το χάσιμο και τη διατήρηση βάρους.Υπάρχει όμως εκπαίδευση και διατροφική "κουλτούρα", που την αποκτάς όταν συναστρέφεσαι τις αδερφές μου.
Σε μια πρόσφατη μου επίσκεψη, με τη Βιολόγο αδερφή μου Ειρήνη


 Στις συνεδρίες που πραγματοποιούν καθημερινά με πελάτες τους,στην κλινική τους "NHC"στη Θεσσαλονίκη, στη "Εuromedica" στην Αθήνα, ή μέσω e-diet σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του κόσμου,κουράρουν πολύ κόσμο...

Κουράρουν, ή μάλλον καλμάρουν!Διότι τον διαιτολόγο τον χρειάζεσαι όπως τον δάσκαλο, να σου υποδείξει τα σωστά και να ελέγξει εάν τα έμαθες.Μετά, μόνος σου έχεις την ευθύνη.Και όταν πάθεις τρελαμάρα -που είναι βέβαιο ότι θα την πάθεις στη διάρκεια της προσπάθειάς σου-,να αισθάνεσαι ότι θα είναι εκεί πάλι για σένα.Για να ξαναρωτήσεις, να κλαφτείς και να επιβραβευτείς.Έτσι λειτουργεί σε εμένα η συμπαράστασή τους, έτσι βλέπω και το πελατολόγιό τους ικανοποιημένο.
Δεν σταματά όμως εδώ η δράση των δαιμόνιων αδερφών μου, Ειρήνη και Νάσια Πασχαλέρη!
 
 Έχοντας αφουγκραστεί την αγαπημένη συνήθεια των super bon viveurs πελατών τους για φαγητό εκτός σπιτιού,σχεδίασαν μια φανταστική κι ανεπανάληπτη εφαρμογή για κινητά! 
Αγαπημένοι μου followers,σας παρουσιάζω τους FOOD SHERLOCKS!

 Η εφαρμογή FOOD SHERLOCKS κάνει το εξής: πηγαίνεις στο αγαπημένο σου εστιατόριο, αντί όμως να ανατρέξεις στο μενού, μπαίνεις στην εφαρμογή και παραγγέλνεις μαζί τους. Μάλιστα,φανταστείτε ότι θα φάτε παρέα με τις πιο cool ειδικούς στη διατροφή!

Γιατί στα συνεργαζόμενα εστιατόρια,που παρεπιπτώντως είναι τα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Μύκονο και σύντομα πανελλήνια,έχουν δουλέψει σαν λαγωνικά πάνω στο μενού τους. Έχουν λοιπόν δοκιμάσει και επιλέξει τα πιάτα σύμφωνα με τις διάφορες ανάγκες μας. Άλλο πιάτο άλλωστε θα παραγγείλει ο αθλητής, άλλο η έγκυος, άλλο όποιος θέλει να χάσει βάρος.

Εμείς, χωρίς καμία χρέωση,απλώς επιλέγουμε τα σωστά πιάτα, αυτά που έχουν προ-επιλέξει οι ειδικοί για εμάς.
Οι δοκιμαστές επί το έργον!

Δε θα γράψω όμως περισσότερα, γιατί αξίζει να τα διαβάσετε στο site των FOOD SHERLOCKS, στη σελίδα τους στο facebook και φυσικά στην δωρεάν εφαρμογή που θα κατεβάσετε στο κινητό σας.

 Στόχος σας η υγεία, το καλλίγραμμο σώμα και η ευεξία; 
JOIN THE CLUB!
 http://www.foodsherlocks.com/el/