Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Γυμναστική στο σπίτι

Γυμναστική στο σπίτι- τον καιρό του κορονοϊού.
Μεταξύ σύγχυσης και εσωτερικής πάλης, προκειμένου να ισορροπήσω, σκέφτηκα θετικά. Θα τελειώσει αυτό το κακό και θα επανέλθει η κανονικότητα.Μέχρι τότε,

Με το σώμα μας όμως, τί γίνεται; 
Η ζωή μας σήμερα είναι καθιστική, περιορισμένη κατ'οίκον.Σκεφτείτε τις συνέπειες.Όταν με το καλό επανέλθουμε, μέσα σε δεκάδες πρωτεύοντα θέματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα έχουμε να επαναφέρουμε κι ένα πλαδαρό σώμα. 

Ευτυχώς, έχουμε πρόσβαση σε όλα όσα μας λείπουν.Virtual μεν, εφικτό δε.
Συγκέντρωσα τα videos που με ενέπνευσαν να σηκωθώ από τη θέση εργασίας που δημιουργήθηκε επιτακτικά στο σπίτι το τελευταίο δεκαήμερο.
Σας τα κοινοποιώ
1.Ξεκινάμε με τα πολύ αγαπητά και εμπορικά.Τα πολύ πετυχημένα 5minutes crafts, μας φτιάχνουν και κορμί!Λέξι κλειδί "σανίδα"

Πάμε ένα σκαλί δυσκολίας παραπάνω.Τα δημοφιλή κορίτσια της Victoria's Secret υπογράφουν επίσης δημοφιλή βιντεάκια και μας εμπνέουν

Συνεχίζω με ένα ευχάριστο αερόβιο video,το οποίο θα σας "φέρει" ευφορία και διαρκεί ελάχιστα, -σχεδόν- ένα δεκάλεπτο.

Πάμε παρακάτω
Ένα celebrity friently στούντιο, με εξειδίκευση στο personal training στη Νέα Υόρκη, ανοίγει παράθυρο στον κόσμο και μας συναθροίζει online.Σας παρουσιάζω το P.VOLVE και συγκεκριμένα ένα βίντεο που μας "ισίωνει"!
 
Και τώρα δυσκολεύουμε ελαφρώς και αφιερώνουμε 20' στα πιο hot σημεία του σώματός μας: κοιλιά και γλουτοί Ladies!
 Για το τέλος σας έχω τη maniac Tracy Anderson. Προσοχή e-friends μου, αν δεν τη γνωρίζετε, μην τη μιμηθείτε, μείνετε στα beginers videos της ΜΟΝΟ. Εγώ επέλεξα ένα σχετικά εύκολο βίντεο της, το οποίο μπορείτε ρεαλιστικά να ακολουθήσετε,χωρίς να τραυματιστείτε. Tried and tested από εμένα!

Αυτά προέκυψαν κατά τον υποχρεωτικό εγκλεισμό των ημερών. Πιστεύω πως αξίζει να τα χρησιμοποιούμε, ως μέσο διατήρησης της γραμμής μας αλλά και της καλής μας διάθεσης.


ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΊΣΘΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ