Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Secret Agenda

Yπάρχουν κάποιες διευθύνσεις που θα θέλατε να ξέρετε αλλά κανείς δεν θα σας τις πει. Είναι εκείνες οι διευθύνσεις που όταν εσείς μάθετε, σε κανέναν δεν θα πείτε! Είναι οι πόρτες που θα χτυπήσετε φορώντας μαύρα γυαλιά ή κουκούλα,ή μουστάκι(!). ..
Σήμερα θα σας αποκαλύψω  hot spots  ταμπού που κουράρουν celebrities, αλλά και stylish people γενικότερα!


1.  C.A.P.S- www.rejuvenation.gr ,Γρηγορίου Λαμπράκη 207, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310.913805
H κρυμμένη κλινική του πλαστικού Π. Κακά. Τι κάνουν εκεί; Για να αρχίσουμε με τα εύκολα, κάνουν φανταστική αποτρίχωση με το νέας γενιάς λέιζερ Nd:YAG, το οποίο θεωρείται ότι καλύτερο υπάρχει (θα το καταλάβετε γιατί βγάζει έντονο αέρα την ώρα της εφαρμογής,  αντί να χτυπάει τοπικά όπως τα συμβατά λέιζερ). Κάνουν ακόμη θεραπείες για τα μαλλιά με μηχανήματα ,επίσης τελευταίας τεχνολογίας,-είναι technology freak ο ιδιοκτήτης γιατρός -, αλλά και όποια άλλη παρέμβαση/επέμβαση χρειάζεται ένα πρόσωπο. Last but not least, ασχολούνται με τη γυναικεία σεξουαλικότητα, G-SHOT και αισθητική αιδοιοπλαστική (!!!!!!!!!!!!), με φοβερά αποτελέσματα,όπως μαθαίνω!
Τι λέει ο ίδιος;
-"Tο αποτέλεσμα κάθε επέμβασης είναι αυτό που θεωρεί ο πλαστικός σας ωραίο βάσει της αισθητικής του...so be careful".


2. Ορθοβιοτική-PREVΕNTION & ANTIAGING- www.orthobiotiki.com , Λ. Κηφισίας και Παπανικολή 2 Αθήνα, τηλ. 210.3230000
Το medical spa όπου κουράρονται δεκάδες πολιτικοί, ηθοποιοί, models κτλ. Τι κάνουν εκεί; Eκεί μπορείς να μάθεις για τον εαυτό σου στοιχεία που δεν φανταζόσουν! Στο τμήμα προληπτικής ιατρικής σε  σκανάρουν, για να σε περάσουν έπειτα στο τμήμα που θα αναλύσουν το DNA σου. Γνωρίζοντας την γενετική σου προδιάθεση για κοινές, ή πιό σύνθετες ασθένειες,μπορούν να προλάβουν και να σταματήσουν αυτό που θα συνέβαινε στο μέλλον...πείτε μου, υπάρχει κάτι καλύτερο να δωρίσουμε στον εαυτό μας ή σε αυτούς που αγαπάμε;;; Η Ορθοβιοτική κλινική είναι σχεδόν πάντα fully booked καθώς το δίδυμο των DR. Παπαχαραλάμπους και Κουτούδη εκτός των δικών τους μοναδικών θεραπειών, οργάνωσαν και τμήματα Πλαστικής και super σύγρονης Διατροφής για να δώσουν στο απαιτητικό πελατολόγιο τους όλο το πακέτο, υγεία και ομορφιά! Η ultra chic δίδα Παπαχαραλάμπους, (που αξίζει να συναντήσετε για ενημέρωση, πριν κάνετε οτιδήποτε) μου είπε: -" Η εκπαιδευμένη γραμματεία μας θα φροντίσει να σας κατευθύνει στην αίθουσα χωρίς να σας αναγνωρίσει κανείς. Στις  περιπτώσεις όμως εξαιρετικά αναγνωρίσιμων προσώπων χρησιμοποιούμε δεύτερη είσοδο και after hours ωράριο."  Ωραίο στέκι για paparazzi είστε ,όπως μας τα λέτε  δεσποινίς μου! 


3. ΑΝΑΝΤΑ-Χώρος σεμιναρίων ,θεραπείας και διαλέξεων μέσω της τέχνης , Ολυμπίου Διαμαντή 25, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη. τηλ.6947.944540 
Καλό το κουράρισμα του σώματος, αλλά αν  δεν το  συμπληρώνει  η ισορροπία της ψυχής,δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τι κάνουν εκεί; O σύμβουλος ψυχικής υγείας Γιώργος Βαφειάδης θα φροντίσει να σας συστήσει στον πραγματικό εαυτό σας. Πήγα cool, πιστεύοντας ότι δεν θα είχαμε να πούμε και πολλά...έφυγα με την αίσθηση ότι τα πόδια μου απέχουν 30 πόντους από το έδαφος! είπαμε, νιώσαμε, αναβιώσαμε και διορθώσαμε μικροφοβίες που έβαζαν -ερήμην μου- φρένο σε όλα μου τα όνειρα...η συνεδρίες με το Γιώργο είναι εμπειρία και ο ίδιος είναι gorgeous, είναι η περίπτωση του ανθρώπου που θέλεις να βλέπεις συχνά, γιατί αισθάνεσαι ότι σε φορτίζει θετικά...and a last info, George  is still single girls!  ;-)