Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Επώνυμες εκπτώσεις


Μόλις ξεκίνησε η περίοδος των εκπτώσεων. Αλλά δεν καιγόμαστε καθόλου και δεν ονειρευόμαστε να γεμίζουμε σακούλες xl από το zara...Aντιθέτως, ίσως ψάξουμε να βρούμε κάτι σπουδαίο στα καταστήματα που σε λίγες ημέρες σταματούν τις εκπτώσεις και παρουσιάζουν μόνο τη νέα σεζόν. 


Αγαπημένα designer's κομμάτια φθηνότερα λοιπόν και όχι σαβούρα σε τιμή ευκαιρίας...οι ντουλάπες μας άλλωστε είναι γεμάτες ρούχα και αξεσουάρ που δε χρησιμοποιούμε, διαφωνεί κανείς;;; 
Σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σας τη λίστα μου με τις καλύτερες ευρωπαϊκές online boutiques, για να μπαινοβγαίνετε από την άνεση του σπιτιού σας - ή του γραφείου ! -, όταν λαχταράτε designer's κομμάτια στις εκπτώσεις. Aπολαύστε girls, γνωστoύς, αλλά και πιο ψαγμένους fashion προορισμούς (ελπίζοντας σύντομα να έχουμε  πρόσβαση και στις boutique ελληνικών συμφερόντων Luisa, Linea piu, Grigio κ.α. )

(αυτό το τελευταίο διανέμει στο internet κομμάτια από πολυτελή μαγαζιά που δεν έχουν ακόμη e shop)

Αν τώρα ψάχνετε κάτι επώνυμο συγκεκριμένο, αλλά δεν ξέρετε που πωλείται, δοκιμάστε:
Ενώ για το καλόγουστο αγόρι της ζωής σας:
Για τα μωρά και τα παιδάκια τώρα, ξέρετε την άποψη μου, δε χαίρομαι τα ακριβά παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, ακόμη κι αν πρόκειται για την περίοδο των εκπτώσεων. Διαρκεί τόσο λίγο κάθε size, που δεν αξίζει ακριβές αγορές. Στιλάτα τα μωρά μας θα είναι πάντα και δε χρειάζονται τη super φίρμα,αλλά κάθε ποιοτική "γενόσημη"(για να μείνει και κατιτίς στη μανούλα, να αγοράσει ένα νέο δερμάτινο τζάκετ, που θα φορά για χρόνια!)