Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Ίδιο για μαμά και κόρη/ Ίδιο για μπαμπά και γιο

5 Αυγούστου,πιο καλοκαίρι δε γίνεται!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω τις συλλογές που υπογράφουν καλοί μου φίλοι.Αυτοί, οι γλυκούληδες και εκλεκτοί, αποπειρώνται μέσα στην κρίση και υπό capital control να παραγάγουν είδη ένδυσης στην Ελλάδα.Εκτός λοιπόν από το γεγονός ότι μας αρέσουν τα είδη τους, θεωρώ ότι αξίζουν τη στήριξή μας!

1.DI.MA.DO
Η Μάρθα Αδαμίδου είναι persona του fashion system. Διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία Λεμονή της βόρειας Ελλάδας,[βλέπε ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ STORES], με άπειρη εμπειρία και γούστο, δημιουργεί παράλληλα το δικό της "σύστημα". Μαμά κοριτσιού η ίδια και λάτρης των κοριτσίστικων ρούχων και αξεσουάρ με νάζι, αποφασίζει να σχεδιάσει μια σειρά πικάντικη, με ιδιαίτερα fan εμπριμέ.Ίδια κομμάτια για τη μαμά και την κόρη, για τη θεία και τη λατρεία ανηψιά, για τη νονά και την κούκλα βαφτισιμιά. Πάρτε μια ιδέα τι εννοώ, τι εννοεί μάλλον η Μάρθα !

 Αχά!Και οι δύο φίλες μου,οι δημοσιογράφοι Τουντούρη Σοφία και Ράνια Θρασκιά, αγαπημένες σας είμαι βέβαιη, ήδη φόρεσαν τα DI.MA.DO.

 Για να ενημερώνεστε για ό,τι νεότερο σκαρφίζεται η εμνεύστρια και παρουσιάζεται στη σειρά DI.MA.DO, ακολουθείστε τη σελίδα DIMADO DIMADO στο facebook! Είμαι βέβαιη ότι κάποιο κομμάτι θα σας φτιάξει το κέφι και θα πιάσει τόπο στη ντουλάπα σας !

2.Μr.&son 
O Γρηγόρης Γκουντάρας και η beauty Ναταλί Κάκκαβα σας είναι ιδιαιτέρως γνωστοί! Τώρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια σειρά μοναδική, με μαγιό, αξεσουάρ και είδη ένδυσης για τον μπαμπά και για τον λιλιπούτειο διάδοχο!Take a look right now!

Ο Γρηγόρης και η Ναταλι, γονείς οι ίδιοι δύο μικρών αγοριών βρήκαν ομορφιά στο να στιλιζάρουν τον περήφανο μπαμπά της οικογένειας, όμοια με τους μπόμπιρες του. Την τελευταία φορά που τους συνάντησα ήταν στην εκδήλωση baby boom Athens [ http://babyboomevent.gr/ ],όπου ρεαλιστικά ο Γρηγόρης και τα αγόρια του φορώντας τα μοναδικά polo της συλλογής Mr&Son έκλεψαν την παράσταση!
 Φυσικά,βγάλαμε και την αναμνηστική φωτό δίνοντας υπόσχεση ο ένας στον άλλο να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και να δημιουργούμε με αμείωτο ζήλο. Γρηγόρη και Ναταλί keep up the good work and keep your future bright !!!visit www.mrandson.gr for more