Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Τα καλύτερα basic tops είναι τα intimissimi

 Γεια σας ελπίζω να είστε υγιείς και ασφαλείς μέσα στην πανδημία. Η δική μου απουσία το τελευταίο διάστημα οφείλεται στο ότι έπρεπε μεταξύ άλλων να διαφυλάξω την υγεία και τη ζωή πολλών...(βλέπε www.frontizw.gr).

Σήμερα επανερχόμαστε με τα πιο χρήσιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, τα βασικά μπλουζάκια του χειμώνα. Την ιδέα πήρα από τα ιταλικά καταστήματα intimissimi, σταθερός δικός μου προορισμός για basic ρούχα. Αυτό όμως που βρίσκω not to be missed είναι το promo που ισχύει αυτό το  διάστημα: 50% στο δεύτερο κομμάτι, που σημαίνει ότι εσείς και η φίλη/συνάδελφος/αδερφή/μαμά σας αγοράζετε τα βασικά σας σε τέλεια τιμή.

LET'S CHECK THEM UP!


Από τη συλλογή ULTRALIGHT WITH CASHMERE ξεχώρισα:

Tο ζιβάγκο. Bγαίνει σε 5 υπέροχες γήινες αποχρώσεις, μπλε και μαύρο. Δική μου επιλογή το χρώμα μπλε μαρίν, γιατί ξέρω θα φορεθεί ξανά και ξανά μέσα από τα σακάκια τα cardigan και τα φούτερ του χειμώνα. Αν είστε αρκετά fit αγοράστε και το λευκό στο χρώμα vanilla -μεταξύ μας με πολύ λιγότερα χρήματα από το παρόμοιο wolfford που φορά η always sexy Emily Ratajkowski-.


Το χαμόγελο. Βγαίνει σε 19 μαγικές αποχρώσεις που φωνάζουν Ιταλία. Στο συρτάρι μου κατέληξε το χρώμα blue denim, ενώ εσείς μπορείτε να διαλέξετε το ιδανικά ταιριαστό σας χρώμα, αυτό που θα αναδείξει τα μάτια σας, το δέρμα ή τα αξεσουάρ σας. Τιμή 32,90 το ένα/49,35 τα δύο κομμάτια.
BUY YOURS:


Το κρουαζέ. Βγαίνει στα απόλυτα μαύρο και λευκό. Θεωρώ το μαύρο ανυπέρβλητα θηλυκό και smart ρούχο που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο. Απόδειξη η Rosie Huntington-Whiteley που φόρεσε το δικό της μαύρο κρουαζέ top by Chloe.


BUY YOURS: 

https://www.intimissimi.com/gr/product/%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%B1_%CE%B1%CF%80%CF%8C_modal_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_cashmere-CL137A.html?dwvar_CL137A_Z_COL_INTD=019


AND LAST BUT NOT LEAST:
Το πουκάμισο. Βγαίνει σε υπόλευκο και μαύρο. Το μαύρο μου αρέσει γιατί αντίθετα με τα βαμβακερά μαύρα πουκάμισα που ξεβάφουν στο πλυντήριο και τα πολυέστερ που δεν μας αρέσουν εξ ορισμού, σε αυτό η ποιότητα είναι εξαιρετική.
BUY YOURS:

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ LADIES
 - 
BUILT YOUR WARDROBE 
-
BASICS FIRST