Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το καλύτερο κόκκινο κραγιόν [part 2]

Μια βόλτα το Σάββατο μπροστά από το σταντ του Yves Saint Laurent και να 'μαστε, έχουμε κι άλλο κραγιόν άξιο λόγου. Για την ακρίβεια, θα συζητηθεί πολύ όταν ολοκληρώσει ένα πρώτο κύκλο πωλήσεων. 
Αυτό προβλέπω. 
 Rouge Pur Couture - Vernis a levres. H αίσθηση είναι αυτή ενός δροσερού γκλος, πιο παχύρρευστου όμως από τα συνηθισμένα. Η γυαλάδα όταν πρωτοκοιτάζεις τα χείλη σου βαμμένα είναι έντονη, θυμίζει μάλιστα αυτή, του βερνικιού των νυχιών. Έχοντας συνηθίσει μέχρι σήμερα, κάτι τέτοια γκλος να φεύγουν από πάνω μου σε κανένα τεταρτάκι χωρίς καν να φάω, ή να πιω, χαιρέτησα την ενθουσιασμένη beautician του σταντ και έφυγα. 
Mετά από περίπου 3 ξέγνοιαστες ώρες αμνησίας, βρέθηκα μπροστά σε καθρέφτη. Το καταπληκτικό αυτό κραγιόν-γκλος ήταν ακόμη εκεί, με την ίδια ακριβώς ένταση και πρωτοφανή γυαλάδα. 

Μάλιστα, παρέμενε ακόμη σαν ζωγραφιά, μέχρι να του "τη φέρει" η ανάμικτη σαλάτα με κρητικό παρθένο ελαιόλαδο και balsamico di Modena που έφαγα αργά το απόγευμα :-)




Για να το εντάξω στα top κόκκινα του προηγούμενου post, επιλέγω την super red απόχρωση No 10. Εσείς, ανάλογα με το πόσο couture ένταση αντέχετε, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα πιο όμορφα κόκκινα, φούξια και πορτοκαλί που είδα τελευταία. Η σημερινή ομάδα του Υves Saint Laurent συνεχίζει το έργο του μαέστρου, που συνδύαζε μαγικά τις πολύ έντονες αποχρώσεις. Τίποτα το περίεργο λοιπόν, just another signature Yves Saint Laurent creation... ( 28.00~ ευρώ, find out more, https://www.facebook.com/yslbeautygreece/?brand_redir=127342683965505 ).