Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Sneakers με τακούνι

Flip flops τέλος και στη βροχερή επικράτεια άρχισε ο πρώτος fashion προβληματισμός του φθινοπώρου...ποια παπούτσια φοράμε τώρα;;;
Eυτυχώς, είχα στη ντουλάπα μου ένα έξυπνο ζευγάρι. Sneakers με κρυφό τακούνι ! Tα πρόσεξα  από την προηγούμενη σεζόν, καθώς πρόσθεσαν (και άλλα.. ) εκατοστά, στα πόδια πολλών διάσημων κοριτσιών. Στις πρωινές τους βόλτες φόρεσαν  τα λεγόμενα wedge sneakers της Isabel Marant, του MarcJacobs, της Chloe και της εταιρείας Ash :
Rosie Huntington -Whiteley 


Miranta Kerr


Gisele


Alessandra Ambrosio
Αποκορύφωση η Penelope Cruz που συνάντησα στη Dolce Gabbana boutique του Λονδίνου και παρότι φορούσε casual αθλητικά, μου φάνηκε να περπατά με αέρα τακουνιού !
(διακρίνεται στην παραπάνω photo στο βάθος)
Αν και ξέρω ότι εκνευρίζονται από "ψευτοπαπαράτσι", που τους κυνηγούν όταν κάνουν designer shopping, θεώρησα χρέος μου να σας τη δείξω. Και λογικά την εκνεύρισα. Αλλά δεν πειράζει, το θέμα με τα wedge sneakers το έχουμε :-)

Που τα βρίσκουμε και πόσο κοστίζουν;;;
Ακόμη κι αν θέλετε εν μέσω κρίσης, να πληρώσετε αδρά τις αθλητικές σας πλατφόρμες με τακούνι, θα σας στεναχωρήσω. Οι αυθεντικές FALL 2012 εκδοχές στο www.my-wardrobe.com έχουν γίνει ήδη sold out :

Yπάρχουν όμως και άλλες εκδοχές, όπως αυτή που μπήκε, τον περασμένο Ιούνιο, στη δική μου ντουλάπα :Nifty high-top off wh pu suede £45.00,από την εταιρεία www.office.co.uk
Στη νέα τους συλλογή θα βρείτε και άλλα μοντέλα, ακόμη πιο identical:
Office Double dutch multi suede ( 75 λίρες,7cm τακούνι )
Δείτε όμως και αυτά με κρυμμένο τακούνι 8 cm, που μπορείτε να αποκτήσετε με περίπου 50 ευρώ από το www.riverisland.com
Ή, τα παρακάτω στα επίκαιρα φθινοπωρινά χρώματα από το www.asos.com ( - 64 ευρώ στην πιστωτική + 7 cm στο ύψος μας ):

Aν διστάζετε βεβαίως να κάνετε αγορά παπουτσιών online, δοκιμάστε τα παρακάτω wedge trainers στα απανταχού Zara (αν και δε τρελαίνομαι για τα τρουκς, η τιμή στα 69.95 και οι 6 πόντοι που προσθέτουν, τα κάνουν ελκυστικά):

And an extra shopping tip:
Τέλος, εάν δε θέλετε, όπως έχουμε ξαναπεί, να μοιάζετε με Αμερικάνα συνταξιούχο, η οποία μόλις κατέβηκε από το κρουαζιερόπλοιο για ξενάγηση, αποφύγετε όλα τα wedge sneakers των οποίων το τακούνι είναι εμφανές εξωτερικά:
Kαλό τρέξιμο λοιπόν, προς αποφυγή paparazzi και σίγουρα για να προλάβουμε in style το λεωφορείο ;-)