Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

*Σκασμένα χείλη anyone??

Τι κάνουν τα κορίτσια μου - και τα αγόρια τους που μας κρυφοδιαβάζουν;;; -

Mε κράτησε μακριά σας για λίγο μια σειρά υποχρεώσεων και ελπίζω να είστε περίφημα. Ελπίζω επίσης, να προλάβατε κανένα huge "βραχιολάκι" της Anna Dello Russo που λάνσαρε την προηγούμενη Πέμπτη μέσω H&M. Παράκληση όμως θερμή, θα συνεννοείστε με τις φίλες σας πριν συναντηθείτε αν πρόκειται να φοράτε αυτά τα αξεσουάρ, ή κρατάτε τα τσαντάκια της. Μια τη φορά, γιατί αν κάθε παρέα μας έχει παραπάνω από έναν κλώνο της Anna, θα θυμίζουμε drug queens και όχι fashion lovers :-) 

Σημερινό θέμα:
"Ποιο προϊόν θα ψάξεις με μανία στις τσέπες σου, ή θα αναποδογυρίσεις για χάρη του την τσάντα σου ;;"
Μα φυσικά το lipbalm, ή "βούτυρο κακάο", για να το πούμε με τον ρετρό όρο της πρώτης ύλης. Κάθε φθινόπωρο έχω ανάγκη για ένα τέτοιο.
Η έρευνα μου κατέληξε σε δύο επιλογές. Μια εξαιρετική / ακριβή και μια εξαιρετική / φθηνή.
Το "ακριβό" ανήκει στην πολυτελή σειρά καλλυντικών αρωμάτων και κεριών Jo Malone (www.jomalone.co.uk)

 Πρόκειται για ένα υπερενυδατικό lipbalm, που ευωδιάζει βανίλια και πρωτοστατεί στη σειρά Vitamine E της εταιρείας. Κοστίζει 30 περίπου ευρώ και δίνει καλοφροντισμένα χείλη με ένα φειδωλό πέρασμα. Εν αντιθέση με άλλα balms, επίσης συσκευασμένα σε αυτό το tube με την τρύπα, αυτό έχει σταθερή ροή και τέλεια πυκνότητα. Όρεξη babies για selfpampering; Ζητείστε το στα elegant εκρού/μαύρα corners του Jo Malone, στα attica στην Αθήνα και στα notosgalleries στη Θεσσαλονίκη.

Kαι τώρα το δεύτερο, που με τα 4 ευρώ που σας στοιχίσει δεν θα αγχωθείτε αν κάπου παραπέσει και το χάσετε. Βεβαίως, αυτός και μόνο δεν θα ήταν ποτέ ο λόγος, για τον οποίο θα το πρότεινα. 

Το Nutritic Levres της La Roche Posay καταπολεμά τα 4 κοινά προβλήματα των χειλιών μας: τράβηγμα, ευαισθησία, λεπτότητα, σκάσιμο. Έχω τουλάχιστον δύο από τα τέσσερα παραπάνω και είδα βελτίωση άμεσα, αν και η γαλλική εταιρεία  μας υπόσχεται το θαύμα, μετά από ένα μήνα χρήσης. Τέλειο προϊόν σας εγγυώμαι, τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια. Όπως ξέρετε,ως προϊόν La Roche Posay, το ζητάτε από τον φαρμακοποιό σας :-) www.larocheposay.gr
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ενυδατωμένα !


*Αναμφίβολα μετά από δοκιμές δεκάδων δειγμάτων, είμαι λάτρης των προϊόντων ομορφιάς και έμαθα να ξεχωρίζω το αξιόλογο ! Ωστόσο, οι απόψεις του παραπάνω post τοποθετούνται χρονικά την περίοδο που γράφτηκε. Για σύγχρονες τάσεις σχετικά με καλλυντικά προϊόντα περιηγηθείτε στις σελίδες του eshop μου www.hautenature.net.
 Εκεί, η βιολόγος αδερφή μου Ειρήνη Πασχαλέρη, επιλέγει καλλυντικά με όρο να μην περιέχουν χημικά στη σύστασή τους. SEE YOU ALL THERE !