Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

red carpet στυλ

...Charlize !
Αυτή και μόνο αυτή η παρουσία αξίζει το σχολιασμό μας. Καθαρές γραμμές, crispy white απόχρωση και διαμάντια...(προσέξτε το διάφανο manicure...)

Αν και δεν είμαι λάτρης του a la garcon look στα μαλλιά, στη συγκεκριμένη εμφάνιση δίνει καθαρότητα και εκμοντερνίζει το πολυτελές DIOR Couture μεταξωτό φόρεμα.

 Τα μοναδικά παπούτσια που επιλέχτηκαν από την ίδια και την ομάδα της, σπονσοράρει φέτος η παριζιάνικη shoe brand Roger Vivier. Το συγκεκριμένο μοντέλο λέγεται Cecil - C strap sandals και είναι special made, με σατέν ύφασμα στη θέση του μαύρου δέρματος, ειδικά για τα ποδαράκια της gorgeous ηθοποιού.

Το αψεγάδιαστο δέρμα της όμως και το "no make up" make up της, είναι αυτό που θα κοπιάρουν τα απανταχού θηλυκά...(πρώτη εγώ!). Το πρόσωπο της για τη βραδιά των Oscar "ζωγράφισε" η φοβερή και τρομερή DIOR - hollywood - make up artist Patti Dubroff, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω προϊόντα:


Επειδή ξέρω, θέλετε λεπτομέρειες, σημειώστε τους εξής κωδικούς:

H σειρά που χρησιμοποιήθηκε στο δέρμα της είναι η Diorsnow, ενώ στη θέση του make up χρησιμοποίησε τη Diorskin Nude ΒΒ Cream της εταιρείας (φανταστείτε πόσο baby skin έχει...). Η πενταπλή σκιά είναι η Εyeshadow 5 couleurs in Incognito, ενώ το μολύβι αντικαταστάθηκε από το κρεμώδες Twinset in Beige Ribbon #530. Tέλος, τα χείλη χρωματίστηκαν με το κραγιόν Rouge Dior Nude in Indiscrete # 228 και έλαμψαν με το Dioraddict Lip Glow.Κρατήστε επαφή με τα  μαγικά DIOR καλλυντικά, 
visit https://www.dior.com/en_gr/make-up/new-makeup 

H δεύτερη καλύτερη εμφάνιση στα προχθεσινά βραβεία ήταν η Naomi Watts που επέλεξε Armani Prive φόρεμα...

...αλλά, δε νομίζω να μου προκαλούσε, εάν περνούσε μπροστά μου, το breathtaking σύμπτωμα που θα μου συνέβαινε εγγυημένα, στο αντίκρυσμα της Charlize Theron...
Nα σχολιάσω όμως και την κακή επιλογή ρούχου, της κατά τα άλλα όμορφης Jennifer Aniston...
  ...βαρύ ύφασμα, πολύ ύφασμα, χάθηκε το καλλίγραμμο σώμα...αν και Valentino η επιλογή σου, έχω μια ερώτηση, 
who dressed you up girl ??? 
Θα προτιμούσα να σε δω με ένα mettalic minimal φανελάκι και μια ίσια μάξι φούστα...

*κάτι τελευταίο, πόσο πολύ ομορφαίνει μια γυναίκα ένας συνοδός που της φέρεται με τρυφερότητα...

Laura Haddock and Sam Claflin, 2013

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΈΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΣΑΣ <3 span="">