Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

*get bikini ready (end of may...)

Η στιγμή που θα αφήσουμε πίσω μας την ξαπλώστρα και θα βαδίσουμε προς το νερό, γυρνώντας την πλάτη σε όλη την παραλία, έφτασε!

Θυμάστε πολύ καλά την αίσθηση,είμαι σίγουρη...είναι τότε που προσπαθείς να περπατάς ανάλαφρα, σαν κάτι να σε σηκώνει προς τον ουρανό,(ενώ στην πραγματικότητα βουλιάζεις στην άμμο και χάνεις ύψος )...είναι τότε που προσπαθείς να κρατήσεις την αναπνοή σου μήπως τελευταία στιγμή μαζέψεις κανένα εκατοστό από την κοιλιά και την περιφέρεια,(ενώ στην πραγματικότητα κι ένα - δύο εκατοστά να μαζέψεις,όλα τα υπόλοιπα είναι εκεί,σε γενική θέα)...
τι κάνουμε τώρα;;;;;;
Στην Ελλάδα ζούμε, τελευταία στιγμή (μας αρέσει να) τα κάνουμε όλα! Eπειδή φέτος τέτοια, χαρακτηριστική πατριώτισσα είμαι κι εγώ, έψαξα να βρω τα καλύτερα "βελτιωτικά" της εικόνας μας λίγο πριν το πρώτο μπάνιο...
1. BIOTHERM VISUAL LASER SHAPE. Το ανακάλυψα στα hondos center ψάχνοντας μια κρέμα για τους γοφούς που θα δώσει λεία όψη στο δέρμα, γρήγορα! Το ειδικό σλιπ που περιλαμβάνει η συσκευασία αποδεσμεύει καφεΐνη, φοριέται συμπληρωματικά το βράδυ και υπόσχεται σώμα σαν της φωτογραφίας! Λες;;;;
Κόστος 45~ ευρώ
2. IODASE DEEP IMPACT. Η ιταλική απάντηση στο λίπος της κοιλιακής χώρας! Είναι δυνατό, επαγγελματικό προϊόν, ανήκει σε μια ολοκληρωμένη fitness line και στην καμπάνια της εταιρίας πρωταγωνιστούν γυναίκες body builders! Αν και βρίσκω αποκρουστικά τέτοια σώματα, αυτή η κρεμούλα μου χρειάζεται τέλος Μαΐου...νιώθεις να καίει το λίπος γιατί θερμαίνεται κατά την εφαρμογή! Πωλείται on line στο www.naturalhealthclinic.gr ή στη Θεσσαλονίκη στη Natural Health Clinic - nutrition and anti aging solutions, Μητροπολίτου Ιωσήφ1.
Κόστος 35 ευρώ
3. Sportarredo Solarium. To solarium 3ης γενιάς που θα εμπιστευτείτε, σαφώς ευκολότερα. Στη Θεσσαλονίκη θα το βρείτε στο beauty studio Chocolat, Μητροπόλεως 83, τηλ.2310.257.888. Πέρα από τον σύγχρονο εξοπλισμό του κέντρου, θα σας εντυπωσιάσει η καθαριότητα του και ο boutique χαρακτήρας του που θυμίζει χώρους ομορφιάς του L.A! Κατά τη 12 λεπτη έκθεση σας στη δύναμη της τεχνολογίας, δοκιμάστε την κρέμα μίας δόσης Africa για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα!
Κόστος 14 ευρώ μαζί με την tan maximizer / κρέμα. www.chocolatbeauty.gr

4. BASIC BATHING SUIT. Στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου,δείχνουν πολύ πιο όμορφα τα μονόχρωμα, βασικά bikini, από ότι τα έντονα εμπριμέ ή τα έθνικ. Κρατήστε λοιπόν τα πιο ψαγμένα μαγιό για τον Ιούλιο και αναζητήστε τώρα το πατρόν που θα τονίσει το σώμα σας, χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες και χαβανέζικα μοτίβα! Επειδή το bikini αποτελεί από μόνο του outfit όσο είστε στην πλαζ, προσοχή στην επιλογή του, η λάθος επιλογή μπορεί να σας παχαίνει, ενώ η σωστή αδυνατίζει...
5. Havaian Tropic. Το μπουκάλι που αν ανοίξεις μέσα στο χειμώνα, σε μεταφέρει αυτόματα στις παραλίες που κατέκτησες στο παρελθόν...Τι μπορεί να κάνει για εμάς τώρα,στην αρχή του καλοκαιριού;;;; Απλώστε αφειδώς το τροπικό λάδι σε όλο το σώμα, αφού προηγουμένως έχετε μεριμνήσει για την αντηλιακή σας προστασία. Φοριέται δηλαδή πάνω από το super προστατευτικό
αντηλιακό σας γαλάκτωμα, δίνοντας γυαλάδα, ακαταμάχητο καλοκαιρινό άρωμα και wet sexy look, σαν αυτό της Gisele από το PIRELLI CALENDAR! Tουλάχιστον στις φωτογραφήσεις μόδας, αυτό έχω δει να χρησιμοποιούν, μαζί με το επίσης αγαπημένο, Johnson Baby Oil.


6.DRESS IT UP. Αφού βρείτε το τέλειο bikini, "δουλέψτε" την πρώτη εμφάνιση σας στην παραλία. Τα παρεό με τα λαχούρια και τα κοχύλια μπορούν και πάλι να περιμένουν...τον Ιούνιο,στην καθημερινή σας ντουλάπα θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να συνδυάσετε με το μαγιό σας!






Οι πλεκτές μπλούζες από βαμβάκι μπορούν τώρα να γίνουν φορέματα για τα κοκτέιλ στο σούρουπο...
( www.victoriasecret.com)








Τα βαρετά ανδρικά πουκάμισα που σκονίζονται στην άκρη της ντουλάπας τώρα θα δώσουν στυλ και κυρίως θα καλύψουν έξυπνα το σώμα στην αρχή της σεζόν.
(www.victoriasecret.com)















Τα fitness ρούχα, οτιδήποτε σε terrycloth ( μπουρνουζέ ύφασμα ), οι φόρμες που φορέσαμε την άνοιξη στο γυμναστήριο και στην πόλη, τώρα θα φορεθούν πάνω από το μαγιό δίνοντας athletic τόνο. Καθόλου άσχημη ιδέα!
(www.victoriasecret.com)







Tέλος, εκείνες τις όμορφες μπλούζες που αγοράσαμε για να φορέσουμε πάνω από τα τζιν και τα κολάν παντελόνια μας, θα χρησιμοποιηθούν τώρα ως έξυπνα ρούχα για τη θάλασσα και κυρίως για πριν και μετά!
Last chance to get beautiful, before you get naked!

don't loose it!

*Αναμφίβολα μετά από δοκιμές δεκάδων δειγμάτων, είμαι λάτρης των προϊόντων ομορφιάς και έμαθα να ξεχωρίζω το αξιόλογο ! Ωστόσο, οι απόψεις του παραπάνω post τοποθετούνται χρονικά την περίοδο που γράφτηκε. Για σύγχρονες τάσεις σχετικά με καλλυντικά προϊόντα περιηγηθείτε στις σελίδες του eshop μου www.hautenature.net.
 Εκεί, η βιολόγος αδερφή μου Ειρήνη Πασχαλέρη, επιλέγει καλλυντικά με όρο να μην περιέχουν χημικά στη σύστασή τους. SEE YOU ALL THERE !