Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Sex and the city 2 ( before the premiere )


Τα κορίτσια των οποίων το στυλ και τις συμπεριφορές αντιγράψαμε και επιμένουμε να αντιγράφουμε, επιστρέφουν ! Ελπίζουμε βέβαια αυτή τη φορά να είναι πιο ρεαλιστική η συνέχεια του love story μεταξύ της Carrie και του Mr. Big...γιατί δεν μπορεί μόνο εγώ να απογοητεύτηκα με την παρατημένη νύφη που δέχεται πίσω τον ανισόρροπο ( ο οποίος απέδειξε  την αγάπη του μέσω μερικών e - mail...Sex And the City The Movie 1).

Αυτό στην πραγματικότητα δεν θα γινόταν ποτέ. 
Ίσως θεωρήσετε απόλυτη την τοποθέτηση μου, αλλά οφείλω να αντιδράσω. Πρέπει εμείς, οι σοφότερες (= παθούσες και μαθούσες ), να δείξουμε στα ανύπαντρα κοριτσάκια του πλανήτη ότι δεν είναι φυσιολογικό να μην θίγεσαι ποτέ και να δέχεσαι τα πάντα. Είναι δηλαδή αποδεκτό, ένας ψεύτης έρωτας να σε "τρέχει" μέχρι τελικού εξευτελισμού;;;Το θεωρώ αναξιοπρεπές για το γυναικείο φύλο... 


Αντίθετα με την ιστορία της Carrie, θεωρώ πολύ ανθρώπινο το χωρισμό - λόγω συνθηκών -   της Samantha από το male super model, ρεαλιστική την ιστορία της Miranda και του Steve που τα ξαναβρίσκουν μετά από απιστία και πιθανή τη ζωή της Charlotte με το δικηγόρο. 


ANYWAY, αύριο στην premiere του Sex And The City 2, θα δούμε αν η συνέχεια των 4 ιστοριών είναι ρεαλιστική ή όχι...


 Προς ενημέρωση σας, το ζέρσεϊ άσπρο φόρεμα που φοράει η Carrie Bradshaw στην αφίσα και φυσικά στην ταινία, είναι Halston Heritage και το είδα στον κάτω όροφο του Soho Soho στην Κηφισιά  πριν ένα μήνα! (σε κοραλί και σε μοβ χρώμα, 380 ευρώ ~). Τα glitter gold παπούτσια της είναι Christian Louboutin  ( τι άλλο θα ήταν...), το κλασσικό μοντέλο Pigalle. O μακρόστενος φάκελος που κρατάει είναι Chanel (τι άλλο θα ήταν...). Για τα γυαλιά το ξανασυζητήσαμε  το Νοέμβριο (άρθρο sunglasses A-list ), είναι MYKITA & Bernhard Willhelm Franz και βρίσκονται  ήδη στη βιτρίνα όλων των καταστημάτων οπτικών, που θέλουν να θεωρούνται επίκαιρα. To κολιέ τώρα το άφησα τελευταίο γιατί δεν αγοράζεται τόσο εύκολα, όσο τα προηγούμενα...είναι της σχεδιάστριας κοσμημάτων  Solange Azagury -Partridge που εκτιμάται δεόντως από το διεθνές jet set και κοστίζει $198,200.
 Εύχομαι να σας κάλυψα.


Είμαι περίεργη, θα μας αρέσουν ακόμη οι super στιλιζαρισμένες πρωταγωνίστριες, ή εν καιρώ κρίσης θα σκεφτούμε ότι αυτά, - τα έξοδα για την εμφάνιση -, γίνονται μόνο στις ταινίες...
Ας ελπίσουμε ότι μετά την ταινία, θα νιώσουμε ικανές όπως πάντα να ντυνόμαστε και να φερόμαστε όπως αυτές, τις τολμηρές γυναίκες χωρίς ηλικία που σίγουρα περιλαμβάνονται ήδη,  στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας.
CARRIE ON GIRLS...