Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

PROJECT: "BARDOT EYES"

Αυτό το beauty gadget μου έφτιαξε τη διάθεση. Αν και ομόφωνα οι beauty editors ορκίζονται στο eye curler του Shu Uemura, αυτό το νέο μπορεί να δώσει και στο πιο dull τσαντάκι μακιγιάζ, την πολυτελή αίσθηση που δίνει οτιδήποτε φέρει την ασπρόμαυρη υπογραφή...

PROJECT: "Bardot eyes" 
Αλλά μια στιγμή. Μέχρι να φτάσουμε στο limited edition Precision Eyelash Curler της Chanel (το οποίο κοστίζει $34 και προς το παρόν πωλείται μόνο στην Αμερική), έχουμε δρόμο ακόμη...Ό,τι ακούω τελευταία σχετικά με βλεφαρίδες, έχει να κάνει με θρέψη εκ των έσω.


To πιο hi προϊόν ενδυνάμωσης των βλεφαρίδων είναι το Latisse. H πρώτη φορά που το είδα ήταν σε μια διαφήμιση της Vogue USA, η οποία με κέντρισε, λόγω Brooke Shields.

 Η συστηματική χρήση του μια φορά κάθε βράδυ εγγυάται μακριές, παχιές και σκουρότερες βλεφαρίδες. To Latisse είναι δημιουργία της εταιρίας ΑLLEGRAN η οποία έχει ήδη δώσει χαρά σε γυναίκες -και άνδρες- ανά την υφήλιο, εφευρίσκοντας το Botox... Είναι λοιπόν φαρμακευτικό προϊόν, δηλαδή δε θα μπεις μόνο σε αεροπλάνο για υπερατλαντικό ταξίδι, πρέπει να επισκεφτείς και γιατρό, γιατί χρειάζεσαι τη συνταγή του, προκειμένου να το αποκτήσεις...Βέβαια, αν δε σε "βρει" καμία από τις παρενέργειες που αναγράφονται στην τεράστια φυλλάδα οδηγιών, όσο το χρησιμοποιείς έχεις βλεφαρίδες, κακά τα ψέματα. Α, ξέχασα να σας αναφέρω την κυριότερη "παρενέργεια" που μπορεί να σας συμβεί : Το μπουκαλάκι των 3ml, μαζί με τα αποστειρωμένα βουρτσάκια μιας χρήσης, κοστίζουν $200. Προσέξατε τα ml;;; Tρία ! Αnyway, δεν είναι και λίγο να ξυπνάς με τεράστιες παιδικές βλεφαρίδες...στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως χρησιμοποιείται




Πάμε παρακάτω. Υπάρχει και το Neulash. Πάλι στην Αμερική, αλλά τουλάχιστον το αγοράζεις ως απλή (!), beauty conscious τουρίστρια από το Neiman Markus ( www.neimanmarkus.com )
Koστίζει $85 για χρήση 60 ημερών και δουλεύει θαύμα! ( www.neulash.com ) Όταν βέβαια το σταματήσεις, σταματάει και το θαύμα :-)
NEXT...
Yπάρχουν κι άλλα. Πολλά. Aκόμη και στη σειρά των προϊόντων sephora θα βρείτε ανάλογο σκεύασμα.  Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι όμως τα πιο δημοφιλή διεθνώς. 


Mπορείτε λοιπόν να διεκδικήσετε εντονότερες βλεφαρίδες, χρησιμοποιώντας το Revitalash. Προσοχή όμως, όχι την απλή εκδοχή, το Advanced αξίζει 70 λίρες Αγγλίας,  www.effortlessskin.co.uk )


Αν δίνετε σημασία και στο αισθητικό κομμάτι της συσκευασίας, η πιο chic συσκευασία ανάλογου προϊόντος, είναι με διαφορά αυτή του Lashfood (75 λίρες Αγγλίας, www.lashfood.co.uk). Θυμίζει προϊόν που υπογράφει ο Tom Ford και σε "φτιάχνει" αυτομάτως.


Αν και δεν είμαι fan σκευασμάτων που λειτουργούν ως 2 σε 1, με $45.95 μπορείτε να κάνετε stock up το Rapidlash, το οποίο είναι κατάλληλο και για αραιά φρύδια. Είναι σοβαρό προϊόν και υποψιάζομαι ότι θα σας χρειαστεί...( ειδικά αφού τα τελευταία δύο χρόνια, βλέπουμε τα models να παρελαύνουν  στα defile με  άβγαλτα φρυδάκια... ) www.rapidlash.com
Εκτός από τα σκευάσματα που μεγαλώνουν τις βλεφαρίδες υπάρχουν και εξωτερικές επεμβάσεις. Δεν αναφέρομαι σε lash extensions, είναι μεγάλο κεφάλαιο και θέλει πολύ έρευνα. Μέχρι στιγμής, ( αν και ήρθαν και στην Ελλάδα οι περιβόητες Xtreme Lashes που είναι όντως καλές ), στις περισσότερες γυναίκες τα εχτένσιον, μου "κάνουν" βλέμμα σεξουλιάρας λατίνας, ξεπερασμένο στιλ εντελώς... Ούτε μιλάμε για στραβοκολλημένες βλεφαρίδες ψεύτικες...( με εξαίρεση τις MAC νούμερο 7, οι οποίες, περασμένες από χέρι επαγγελματία make up artist, μπορούν να φανούν "φυσικά" όμορφες ). Aναφέρομαι στη semi - permanent  βαφή Lashdip, που τονίζει τις άχρωμες βλεφαρίδες και διαρκεί έως 6 εβδομάδες. 

Πάλι βέβαια νιώθεις ότι κάτι έχεις πάνω στα βλέφαρα σου, άλλα δεν έχει το βάρος της ψεύτικης βλεφαρίδας, ούτε περνάς το στρες, μήπως ξαφνικά τη δεις κολλημένη στον γιακά του αγαπημένου σου.   

SECOND THOUGHTS...
Αν πάλι δε σας ενοχλεί να ξυπνάτε με άτονες, σχεδόν ανύπαρκτες βλεφαρίδες, αλλά σας ενοχλεί να περνάτε το υπόλοιπο της ημέρας σας με αυτές, κάντε μια στάση στον κοντινότερο στο κρεβάτι σας καθρέφτη και φορέστε :

Α. Όπως έχουμε ξαναπεί, πολλές στρώσεις μίας από τις αγαπημένες μου mascaras του Υves Saint Laurent, 
ή,
Β. Τρεις στρώσεις της μοβ mascara Falsies της maybelline new york .Tην έπιασε το μάτι μου στο επαγγελματικό βαλιτσάκι μιας διάσημης make up artist, ενώ δούλευε backstage στο Fashion TV. Kάτι θα ξέρει παραπάνω, σκέφτηκα, τη δοκίμασα και το αποτέλεσμα στα δικά μου μάτια ήταν, super black μεγεθυμένες βλεφαρίδες !


Λέτε με λίγα μόνο ευρώ, να δείχνουν οι βλεφαρίδες όλων μας σαν αυτές της Erin Wasson στη photo;( photo που παρεμπιπτόντως έχω συμπεριλάβει στα make up supplies για έμπνευση...). Ή, θα πρέπει να δεσμευτούμε με ισόβια χρήση ενός Eyelash Growth Product ;  

ΔΕΝ ΞΕΡΩ BABIES, 
I Report, You Deside