Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

GOOD NEWS

Καλό μήνα everyone
καλύτερο από τον προηγούμενο at least...
Περπατώντας στην πόλη είδα και τον τελευταίο κατεργάρη στη θέση του, είδα και προσπάθειες ανθρώπων και εταιρειών  που συνεχίζουν να ελπίζουν και βελτιώνουν την εικόνα, τις τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών τους, αψηφώντας το γενικό κακό...


SEPTEMBER 2011 - BEST WINDOWS
Το βραβείο καλύτερης βιτρίνας, ( αναφέρομαι σε αυτή, που μου έφτιαξε σε δευτερόλεπτα τη διάθεση ), παίρνει δικαιωματικά  το pet shop, Smart Pets, στην Αλεξάνδρου Σβώλου 10, Θεσσαλονίκη. Aναφέρομαι στον φοβερό γείτονα της baby boutique μου, the gift company !
( www.thegiftcompany.gr )




 Ένα δεκάλεπτο χάζι αυτής της βιτρίνας, ισοδυναμεί με μια ώρα μασάζ ! Αν και o κόσμος συνωστίζεται καθημερινά για να δει τα κίτρινα φίδια και τους κροκόδειλους που φιλοξενεί, εγώ τρελαίνομαι με τα παραθυράκια των οικιακών επιλογών, σε ζώο ! Σε κοιτούν κατάματα, κουτάβια Beagles, King Charles Spaniels, Maltese ,Pinchers, επώνυμα φουντωτά γατάκια και κουνέλια...Αν τα πετύχεις σε ώρα σιέστας, τα παρακολουθείς να κοιμούνται αγκαλίτσα αδιαφορώντας παντελώς για το αύριο. Ζηλεύω, τσιρίζω πάντα και τα θέλω όλα ! Πάμε παρακάτω :


Δεύτερη καλύτερη βιτρίνα που πρόσεξα, ήταν αυτή του notos gallery (notosgallery.gr). Όλες οι βιτρίνας της στοάς Χιρς στολίστηκαν για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του stylish πολυκαταστήματος. Ρίγες ασπρόμαυρες συνδυασμένες με το πορτοκαλί του λογότυπου, pop πουά, πολύτιμοι crystal chanteliers, αποτέλεσμα ; Ένα avant garde ντεκόρ που θα στεκόταν άνετα και στην 5th Avenue. Συγχαρητήρια στην ομάδα που τις σχεδίασε ! 




Τρίτη ξεχωριστή  βιτρίνα που μου "μίλησε", είναι αυτή της boutique "nati mati" στην Προξένου Κορομηλά 40. Ενώ βασίστηκε στο επίκαιρο concept  "Back to School", δεν θυμίζει καθόλου βαρετές, παιχνιδιάρικες εφαρμογές του. Για mature μαθήτριες με στιλ, μόνο ! www.natimati.gr



Πέρα από την αισθητική πλευρά, μου άρεσε μια ακόμη βιτρίνα για εμπορικούς λόγους. Αναφέρομαι στη συνεργασία της Αdidas με τα καταστήματα Οysho. 


Οι βιτρίνες που μας ενημέρωναν για τη συνεργασία αυτή, ήταν ήδη στημένες στις αρχές του Σεπτέμβρη, για να μας θυμίσουν  ότι : τώρα που επιστρέψαμε από τις παραλίες, σίγουρα θα ανανεώσουμε τη συνδρομή μας στο γυμναστήριο. Τουλάχιστον, ας το κάνουμε in style ! 
*Είδα προσεκτικά όλη τη fitness γκάμα, αν έχετε τέλειο πάνω μέρος, αξίζει να αγοράσετε το εξώπλατο γκρι body για χρήση homewear, ή ως βραδινό τοπ με παντελόνι. Μου άρεσε επίσης η ποιότητα - και η τιμή, 16 euros ! - του μαύρου κολάν με τις διαφάνειες , αλλά πρόσεξα και ένα γκρι σορτς της σειράς, που θα σας συμβούλευα να αγοράσετε μεγαλύτερο size από αυτό που φοράτε για να φαίνονται τα πόδια σας πιο λεπτά από ότι είναι ;-). www.oysho.com


Α, να μην το ξεχάσω, είχαμε και VOGUE FASHION'S NIGHT OUT το μήνα που μόλις πέρασε...15 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, 20 στη Θεσσαλονίκη. Πολύ κέφι, φανταστικές φάτσες στην αγορά, παντού αγόρια με μαρινιέρες, 60's haircut και carrot jeans, κορίτσια ντυμένα σαν πρωταγωνίστριες video clip του '90, η Έλενα Λυμπέρη με black lace ταγιέρ ...Όλα όμορφα !  
Το δικό μου λάφυρο της εκπτωτικής γιορτής, ένα τέλειο τζιν που υπογράφει η σκληροπυρηνική ιταλική εταιρεία Εlizabetta Franchi, που πιστέψτε με, μεταμορφώνει σε sexy ακόμη και το πιο flat σώμα. ( Θα θυμάστε φαντάζομαι το ανάλογο post για τις Ιταλίδες, 
http://stapaliamoulouboutin.blogspot.com/2010/11/ciao-bella.html )
Το βρήκα στο Somma, Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, του οποίου οι ιδιοκτήτες επιλέγουν αποκλειστικά θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ, όπως θα συνέβαινε αν η boutique τους βρισκόταν στη Ρώμη ! 


Καλή προσαρμογή στο φθινόπωρο,- αν εμφανιστεί επιτέλους - καθώς και στην καθημερινότητα που δυσκόλεψε για όλους μας. Aπό την πλευρά μου, να ξέρετε, θα ανακαλύπτω και θα σας αποκαλύπτω ότι είναι value for money, αλλά εξακολουθεί να είναι του γούστου μας.
Ιt sounds good doesn't it ? ;-)))))