Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Τέλεια μαλλιά - Λούσιμο [Part 2]

Μια χαρά τα είπαμε για το "πριν το λούσιμο", πάμε τώρα στο κυρίως θέμα. 

"Πώς να λουστώ και ποια σαμπουάν αξίζουν;"
Το πρώτο υποερώτημα είναι θέμα τεχνικής. Το δεύτερο,μέσω αυτού του blog, θα δώσει απάντηση στις γυναίκες με την παρακάτω ανάγκη: μαλλιά λεπτά, μακριά, καστανά από φύση, βαμμένα όμως στη ρίζα με βαφή, αλλά και στα μήκη με ξανθές ανταύγειες. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα ποια προϊόντα ταιριάζουν σε μαλλιά σγουρά, χοντρά, φυσικά, με πιτυρίδα. 
Για εμάς λοιπόν με τα λεπτά και "ταλαιπωρημένα μαλλιά", αφού δοκίμασα πολλά, προτείνω τα εξής:

Kerastase Extentionist

Το όνομα του κάτι λέει για extention, εσείς όμως ήδη γνωρίζετε πόσο no,no,no είναι αυτά. Αυτό που εννοεί το marketing της αμίμητης εταιρείας KERASTASE/PARIS είναι τα ΔΙΚΑ μας μαλλιά, μακριά και γερά, σαν ψεύτικα extentions. Δοκίμασα όλη τη σειρά και αγόρασα εκ νέου το σαμπουάν και τον δραστικό ορό -serum- για τις ρίζες. Πρόσφατα, θεώρησα έξυπνη αγορά το μπουκάλι γίγα και δεν το μετάνιωσα.


Εσείς μπορείτε να προμηθευτείτε τα δικά σας EXTENTIONIST στα καλύτερα κομμωτήρια,αυτά που ούτως ή άλλως ξεχωρίζουν, μόνο και μόνο ως συνεργάτες της γαλλικής brand.
Στο παρακάτω link, γράφοντας την περιοχή σας βρίσκετε το κοντινότερο KERASTASE SALON:
https://kommotiria.kerastase.gr/

Xρήση (του παραπάνω σαμπουάν και κάθε άλλου): εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα και το κρατάμε πριν ξεβγάλουμε τουλάχιστον 3' τρίβοντας ελαφρά κάθε εκατοστό του τριχωτού της κεφαλής μας.Επαναλαμβάνουμε όσες φορές χρειαστεί. Προσωπικά, για να πετύχω τη λάμψη -που μόνο τα σαμπουάν της KERASTASE δίνουν-, περνάω τρία "χέρια". 

*Αν κρατήσετε χρόνο με το ρολόι θα διαπιστώσετε ότι συνήθως κρατάμε πολύ λιγότερο το σαμπουάν στα μαλλιά μας. Κι όμως, αυτός ο χρόνος είναι πολύτιμος, τον χρειάζεται ένα καλό προϊόν, να μας δείξει την αξία του!

Συνεχίζουμε: Μετά το σαμπουάν και πριν το conditioner έχουμε τη "γάτα" προϊόν της REDKEN. Έχω ξαναγράψει χρόνια πριν για το EXTREME CAT της αμερικανικής αγαπημένης εταιρείας και εξακολουθώ να το χρησιμοποιώ -και βεβαίως να το προτείνω.
Κρατήστε επαφή με τη REDKEN, τα δυνατά της προϊόντα και τα latest hair-trends της Αμερικής, ακολουθώντας τη στο facebook
https://www.facebook.com/RedkenGR/

Και για "επιδόρπιο", KERASTASE και πάλι...
Μετά την παραπάνω βόμβα πρωτεϊνών, τα λεπτά και ευαίσθητα μαλλάκια μας χρειάζονται pampering! 
Κάποτε, για αυτόν τον σκοπό "κατανάλωνα" τις αμπούλες Aqua Oleum. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας δίνει κάτι παραπάνω στις αμπούλες που ψεκάζουμε, αντί να απλώσουμε μια μάσκα στα μαλλιά μας. 

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε τα δύο μέρη σύμφωνα με τη δική σας ανάγκη. Δικό μου κοκτέιλ, το οποίο έχει όντως αποτέλεσμα (δε φαντάζεστε πόσο ωραία μαλλιά αφήνει!!!), είναι το παρακάτω:
Η αμπούλα βάσης είναι για ενυδάτωση (Oléo-Fusion: Oil complex for instant nutrition) και το συμπληρωματικό -πράσινο- booster που προσθέτεις, συμβάλλει στην αναδόμηση(Reconstruction: Exclusive Seve de resurrection + anti-erosion complex for reinforcement).
Τέλειο; Είναι όντως! Και μπορείς να "ζητήσεις" κι άλλο συνδυασμό θαύμα, όπως αμπούλα δύναμης + booster λάμψης. Δείτε στο σύντομο βιντεάκι πώς χρησιμοποιούνται τα FUSION DOSE:  

Και κάτι ακόμη, αν είστε το "κορίτσι του κομμωτηρίου" (aka περνάτε ώρες), να ξέρετε, στα KERASTASE συνεργαζόμενα κομμωτήρια, έχουν τα FUSIO DOSE ως indoor θεραπεία.
Δοκιμάστε τα όλα!<3 font="">
Να ομορφαίνετε και να υγιαίνετε <3 font="">