Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Δοκιμάζω virtual μακιγιάζ και μαλλιά

Οι ψυχολόγοι στις συνεντεύξεις και στα προσωπικά blog τους προειδοποιούν:"τον καιρό του εγκλεισμού προσπαθήστε να κρατάτε τη ρουτίνα."
 Δηλαδή μην περιφέρεστε ως hippies, τηρήστε ένα κάποιο πρόγραμμα και πράξτε επαναληπτικά. 
Ναι, θα απαντήσω, αλλά εκείνη η αγαπημένη beauté ρουτίνα που ξεκίνησε από τότε που πήγαμε στην πρώτη λυκείου, πώς θα τηρηθεί;;;
 Αν στολιστώ, βαφτώ και χτενιστώ μέσα στο σπίτι θα γίνω η θεία από το GREAT EXPECTATIONS.
Από την άλλη μεριά, τα καλλυντικά μου στέκονται σκονισμένα σαν τα βιβλία μου. Από αναλώσιμα έγιναν αντίκες. Κι εδώ που τα λέμε ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με συναντώ στους καθρέφτες του σπιτιού μονίμως au naturel...
Διέξοδο βρήκα πού αλλού, στο internet συγκεκριμένα στα site με virtual makeover. Σας τα κοινοποιώ με τη βεβαιότητα ότι θα διασκεδάσετε, ενώ συγχρόνως θα πάρετε τη beauty δόση σας.
Ξεκινάμε με μακιγιάζ
1.Η αμερικάνικη NYX έχει αποκτήσει καταστήματα στην ελληνική επικράτεια. Τα γνωρίζετε και τα προτιμάτε, γιατί είναι επίκαιρα και οι τιμές των unique επαγγελματικών προϊόντων τους, προσιτές.

 Τώρα που επικίνδυνοι ιοί απειλούν την υγεία μας,εύλογα τα παραπάνω καταστήματα δε λειτουργούν. Ωστόσο, μπορούμε να προετοιμαστούμε για τις μελλοντικές αγορές μας δοκιμάζοντας ολόκληρα looks online! 
https://www.nyxcosmetics.gr/virtual-try-on/

Εδώ κατάφερα κι εγώ να δοκιμάσω τη dart απόχρωση, που θα συνδυάσω με τα παστέλ μου ρούχα. Δε θα μείνουμε για πάντα στο σπίτι,right;  

2.Επόμενος "try it on" σταθμός, η εταιρεία που γνωρίσαμε από τις naked παλέτες της. Urban decay Ladies, σωστά καταλάβατε, με δυνατότητα ηλεκτρονικών δοκιμών! Πειραματιστείτε κατά βούληση ακολουθώντας το παρακάτω link:
https://www.urbandecay.com/virtual-try-on-makeup


4.Πάμε τώρα στο πολυκατάστημα, στο οποίο σε μεγάλο βαθμό οφείλουμε την ομορφιά μας.
Στο αμερικάνικο site της SEPHORA μπορείτε, αφού ανεβάσετε τη φωτογραφία σας, να δοκιμάσετε dior κραγιόν, best sellers highligters από την Βecca, αλλά και Huda beauty ψεύτικες βλεφαρίδες. Ναι, καλά προαισθάνεστε, θα νιώσετε όμορφα και όμορφη!
Δοκιμάστε το:
 https://sephoravirtualartist.com/landing_5.0.php?country=US&lang=en&x=&skintone=&currentModel=

5.Και τώρα οι μεγάλες συγκινήσεις. Ξέρω, γιατί ήδη το έκανα, μετά από αυτή την περιήγηση,θα στείλετε φωτός με νέα looks στις φίλες σας. 

Το site της παγκοσμίως ΝΟ1 εταιρείας l'oreal professionnel, μας βοηθά να επιλέξουμε κούρεμα και χρώμα μαλλιών. Επιτέλους, θα δείτε τον εαυτό σας με εκείνο το σέξι γαλλικό καρέ κούρεμα, ή σε κατάξανθη εκδοχή, με φράντζα. Καλή διασκέδαση!
https://www.lorealprofessionnel.gr/style-my-hair-3d-xrwma-malliwn