Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

*How to look like Alexa Chung!


Στα βραβεία Best Dressed of 2009 του περιοδικού Vogue, την πρώτη θέση  κατέλαβε η βρετανίδα Alexa Chung. To πρώην μοντέλο και νην παρουσιάστρια του MTV, εκτόπισε την Kate Moss στην δέκατη θέση και την Sarah Jessica Parker στην τρίτη. Αναλυτικά,οι πιό καλοντυμένες για το '09 ήταν:
1.Alexa Chung
2.Audrey Tautou
3.Sarah Jessica Parker
4.Cheryl Cole
5.Dannii Minogue
6.Emma Watson
7.Sienna Miller
8.Diane Kruger 
9.Freida Pinto
10.Kate Moss
11.Lady Gaga
12.Lily Donaldson
13.Leighton Meester
14.Michelle Obama
15.Angelina Jolie
16.Georgia May Jagger
17.Anna Friel
18.Olivia Palermo
19.Carla Bruni Sarkozy
20.Beth Ditto

Τι παραπάνω όμως είχε η εμφάνιση της Alexa ώστε να της εξασφαλίσει  την πρώτη θέση;;;

Θα την αναλύσουμε πατόκορφα
εδώ και τώρα!
Καταρχήν -όπως έχει δηλώσει και η ίδια- ντύνεται συνδυάζοντας ρούχα και αξεσουάρ παιδιού, με ρούχα και αξεσουάρ γιαγιάς(!). Άρα, αυτό το κομμάτι είναι απλό,δανειστείτε από τις ανιψιές σας ή τα ξαδερφάκια σας τα ναυτικά t-shirts και τα σορτς τους, τα κρεμαστά τσαντάκια τους, τα κοκαλάκια μαλλιών με  πασχαλίτσες και τα βραχιολάκια καρδούλες . Μην κάνετε όμως το λάθος να φορέσετε τα κραυγαλέα αξεσουάρ Ντόρα εξερευνήτρια ή οτιδήποτε Disney βρείτε μπροστά σας. Στη συνέχεια καλοπιάστε  μία πρόσφατη συμπεθέρα και δανειστείτε όλα τα πάνω μέρη της γκαρνταρόμπας της. Τέλεια! Φορέστε τα σακάκια των ταγέρ, τα twin set και τα μεταξωτά πουκάμισα  χωρίς φούστα ή παντελόνι. Aφήστε γυμνά τα πόδια σας φορώντας κοντά γυριστά καλτσάκια -πάλι από τις ανιψούλες-, ή φορέστε τα σακάκια με opaque καλσόν (βλέπε photo).
Τώρα πάμε σε μαλλιά-μακιγιάζ. Kόψτε τα καστανά μαλλιά σας μεταξύ πιγουνιού και ώμου,κάντε μία χωρίστρα στη μέση και καλύψτε τα μισά φρύδια με τα κουρτινάκια που θα πέσουν μπροστά. Πριν το χτένισμα, βουτήξτε τις άκρες των μαλλιών σας σε οξυζενέ (3-4 πόντους). Από το τσαντάκι του μακιγιάζ θα χρειαστείτε eye liner, mascara, ροζ highligher και ένα nude κραγιόν. Όταν τραβήξτε τη γραμμή του eye liner ζωγραφήστε και μία μικρή μουτζούρα,σαν κάποιος να σας έσπρωξε (για να σκηνοθετήσετε την απειρία σας και να θυμίζετε 100% την ,so cute, Alexa Chung).
Μιλήστε με sexy βρετανική προφορά,ασχοληθείτε με cool φιλανθρωπίες και σνομπάρετε τα celebrity looks και τις χολιγουντιανές συμπεριφορές,π.χ. μην μπείτε σε λίστα προκειμένου να αποκτήσετε μία επώνυμη τσάντα. Σωσίας πιά της Αlexa, είστε έτοιμη να κατακτήσετε το δικό σας κοινό με το hottest style που υιοθετήσατε.
Μόνο που υπάρχει και μία τελευταία λεπτομέρεια που θα ήθελα να συζητήσουμε...
Αφορά το πως θα καταφέρετε να απέχουν τα γόνατα σας 30 πόντους από την καρέκλα όταν εσείς κάθεστε......(βλέπε photo παρακάτω)

 MTV SHOW-IT'S ON WITH ALEXA CHUNG

  " Άντε κι αυτή η κρύα Αγγλίδα με το αρπαγμένο καρέ στις άκρες και τα πόδια σαν πελεκάνος! Δεν αρέσουν στους άνδρες οι τόσο skinny γυναίκες...όσο για το στυλ της,σιγά, ας μας στόλιζαν κι εμάς 100 στυλίστες από το πρωί ως το βράδυ και θα βλέπατε στυλ"......................κτλ..........κτλ.....
 ;-))))))