Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

*EASTER EGGS - AFTER THE FIESTA...

Ξέρω, ανοίγετε το ψυγείο σας και αντικρίζετε αυγά κόκκινα, ήδη τσουγκρισμένα από την Ανάσταση,  που περιμένουν τη σειρά τους να φαγωθούν...
Μην πιέζεστε άλλο, φτάνει τόσο αυγό,( ή αβγό ), που μπουκωθήκαμε ! Τον περασμένο Σεπτέμβρη ήρθε στα email μου μια φανταστική συνταγή, την οποία στρατηγικά προγραμμάτισα να αναρτήσω, αμέσως μετά το Πάσχα. Τώρα είναι που τη χρειάζεται κάθε Ελληνικό σπίτι, αφού "με τη μία", χρησιμοποιούμε 12 αυγά  :-)
 Τα αυγουλάκια αυτά, ονομάζονται κατά το GOURMET, "Deviled Eggs" και σερβίρονται με παγωμένο κρασί, ή μπύρες στους γείτονες, στους συνεργάτες, ή στο dinner με σαλάτα. Τα υλικά που θα χρειαστείτε λογικά, βρίσκονται ήδη στα ντουλάπια της κουζίνας σας, ενώ χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος .
Καλή επιτυχία  & καλή όρεξη ( ούφ, πάει κι αυτό ! ) 
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες εκτέλεσης της συνταγής στο παρακάτω super tasty link :
http://www.gourmet.com/recipes/2000s/2005/09/deviled_eggs