Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

*ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2009!


Το 2009 μέσα από εικόνες...τι φορέσαμε,τι επιθυμήσαμε,τι απορρίψαμε!


Η χρονιά άρχισε με εμάς να αναζητούμε το τέλειο
boyfriend blazer!  Κατά προτίμηση σε μαύρο, ήρθε για να συνδυαστεί με super mini φορέματα αλλά και με τα skinny jeans σε ξεθωριασμένο γκρι χρώμα! Βλέπεις γίναμε όλες rock, fans των Nirvana ξαφνικά! ;-)



Κάπου πριν μπει η άνοιξη καταλάβαμε ότι χωρίς τα σωστά basic t-shirts  δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε cool.Έτσι,αγαπήσαμε τον Alexander Wang,ξετρυπώσαμε τα American Vintage (στα σταντ του Hondos center και στο corner του Attica) και μας βόλεψε η ποιότητα του Gap.
Στην αλλαγή της σεζόν,στις πρώτες σελίδες κάθε Vogue που άνοιξαμε είδαμε τα harem pants του Ralph Lauren και στα editorials τα σαλβάρια του Phillip Lim. Κάποιες απίθανες τύπισσες (ύψος 1,80 κιλά 55max) τα συνδύασαν πολύ σωστά και ξεχώρισαν. Προσωπικά αρνήθηκα να πειραματιστώ με  το trend αν και είμαι  λάτρης των παντελονιών...





Φορέσαμε όμως ολόσωμες φόρμες! Γιατί έδωσαν έναν casual αέρα στη ντουλάπα μας. Εγώ τις φόρεσα πάνω από το μαγιό αλλά και τα βράδια.







Στις παραλίες αλλά και στην πόλη κοιταχτήκαμε κατάματα με τα ίδια γυαλιά! Αγοράσαμε όλοι τα wayfarer της ray-ban!

Στις διακοπές γεμίσαμε τη βαλίτσα με σορτς! Θυμάμαι απλές κοπέλες (εννοείται γυμνασμένες), να μεταμορφώνονται σε models φορώντας τα σορτσάκια τους σωστά  ... Πάντως όλες τα φορέσαμε ξένοιαστες το πρωί με flip flops και το βράδυ με πλατφόρμες στα νησιά! Remember?





Τα αξεσουάρ μας μεγάλωσαν τόσο πολύ,έβγαλαν μάτι,αλλά τελικά ήταν αδύνατον να φορεθούν πάνω από μία φορά! Oversised accessories,τα αγαπήσαμε αλλά για λίγο...








Στο τέλος του καλοκαιριού καταλάβαμε ότι το perfecto jacket έλειπε από τη γκαρνταρόμπα μας! Εγώ αγόρασα το δικό μου σε μπλε(το θεώρησα πιό ήπιο),το δάνεισα στην αδερφή μου Ει. γιατί "κρύωνε" και το είδα ξανά τα Χριστούγεννα...!






Όταν πιά μπήκαμε στους φθινοπωρινούς μας ρυθμούς τα μαγαζιά γέμισαν καρό πουκάμισα!  Έψαξα κι εγώ το καρό που θα με κέρδιζε αλλά ακόμη δεν κατέληξα! Όλες οι φίλες μου όμως (ξανά)αγόρασαν το δικό τους καρό και μου θύμισαν σχολικές εποχές και Bruce Springsteen--->born in the USA...

Βάτες! Ξαφνικά επανήλθαν. Και δεν έμειναν μόνο στα όρια του οίκου Balmain, βγήκαν σε χιλιάδες φθηνές απομιμήσεις στα histreet καταστήματα προκαλώντας σύγχυση στην αισθητική μας...όχι,δεν θέλω να θυμίζω Dynasty και Dallas (τι άλλο λάθος θα επανέλθει,η περμανάντ;;;;). Προσωπικά είπα όχι στους υπερβολικά τονισμένους ώμους.
Στο μεταξύ μία τάση βρήκε σύμφωνες όλες τις μαμάδες του πλανήτη. Το καμηλό παλτό! Πολύτιμη αγορά που σίγουρα περιλάμβανε πρόβες στη Max Mara.Ελπίζω να μείνει κάτι στο 42 μέχρι τα μέσα του Γενάρη...(νόμος--->στις εκπτώσεις αγοράζουμε ακριβά και βασικά κομμάτια).




BUNNY EARS! Τα είδαμε σε δεκάδες φωτογραφήσεις. Έγινε η εμμονή των stylist που στόχο είχε να μας δώσει λίγη χαρά μέσα στη γενικότερη μιζέρια της κρίσης... Όσες τα απέκτησαν μπορούν να τα φορέσουν -εκτός από την κρεβατοκάμαρα- και στις προσεχείς απόκριες...






...and last but not least








Μέσα στο 2009 είδαμε πολλούς guest designers!Matthew Williamson, Jimmy Choo και Sonia Rykiel for H&M, Roksanda Ilincic for Whistles,Christopher Kane,Biba και Kate Moss for TOPSHOP, Yasmin Le Bon for Wallis,Hussein Chalayah-J Brand jeans for Barneys. Συνεργασίες που μας άρεσαν και βιτρίνες που πραγματικά τράβηξαν το ενδιαφέρον μας!


EΛΠΙΖΩ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ & ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ,
HAVE FUN GIRLS!