Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

*discounted Yasmin Le Bon for wallis


Θα σας πάω πίσω στη δεκαετία του 80 για να σας θυμίσω τους Duran Duran και φυσικά τον Simon Le Bon, που όλα τα κορίτσια είχαν ως αφίσα κι όλοι οι κομμωτές ως δείγμα must κουρέματος!
Anyway,ο Simon παντρεύτηκε τότε το μοντέλο Yasmin και απέκτησαν 3 κόρες. Aπό τότε η κυρία Yasmin Le Bon κράτησε ισχυρή στιλιστικά την εικόνα της,έκανε δεκάδες εξώφυλλα και συνεργασίες με εταιρίες
 καλλυντικών και ρούχων και τελικά, τον Σεπτέμβρη που μόλις πέρασε, συνεργάστηκε με την high street εγγλέζικη εταιρία Wallis, λανσάροντας για πρώτη φορά τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα το Wallis έβγαλε τα τελευταία κομμάτια της 80΄s inspired σειράς με έκπτωση -40% και κάνει deliveries και στην Ελλάδα!
why don't you take a look? www.wallis.co.uk


MY YASMIN LE BON FOR WALLIS WISH LIST:
-Bελούδινο μπλε σακάκι με smokin πέτα was £90,now £60 (το βελούδινο σακάκι, μου έμεινε απωθημένο από τη σειρά της sonia rykiel που ενώ είχαμε πληροφορίες ότι θα πωλείται σε όλα τα h&m καταστήματα στην Ελλάδα,τελικά το προμηθεύτηκε μόνο ένα κατάστημα στην Αθήνα...) 
-Bελούδινο μπλε παντελόνι was £70,now £40.
-Μεταξωτή μπλε μπλούζα was £65,now £40.
-Μεταξωτό μπλε φόρεμα τουνίκ με κεντημένο μπλαστρόν και μανσέτες was £90,now £50.
-Κολιέ τυρκουάζ με κόμπο was £50,now £20.


Πιστεύω ότι όλο και κάτι θα βρείτε στο νούμερο σας κι ενώ δε θεωρώ τη σειρά ό,τι καλύτερο περίμενα από τη stylish Yasmin,τελικά ανάμεσα σε χιλιάδες φθηνά ρούχα που μπορούμε να βρούμε στην αγορά,αυτή η συλλογή  έχει ένα mature boho στυλ, που την κάνει να ξεχωρίζει.