Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

*Voila Sonia!


Το 30% από τις πωλήσεις αυτής της τσάντας θα πάει στη 
Unisef!
VERY,VERY WELL DONE!
Προχθές το βράδυ η Sonia Rykiel παρουσίασε στο Παρίσι μία σειρά εσωρούχων, που σχεδιάστηκε ειδικά για το H&M. Tο fashion show ήταν εμπειρία! Στήθηκε μία σουρεαλιστική παριζάνικη γειτονιά. Φανταστείτε την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων να περιπλανιέται στα καφέ του St. Germain,να χαζεύει τον πύργο του Eifel και να παίζει σε ένα ρετρό λούνα παρκ! Το defile άρχισε όταν το ομοίωμα της αψίδας του θριάμβου άνοιξε εντυπωσιακά στα δύο. Τα 80(!) μοντέλα που βγήκαν από εκεί δεν περπατούσαν σε πασαρέλα αλλά χόρευαν,ξάπλωναν ή έκαναν κούνια πάνω σε οχήματα (θύμιζε τα άρματα στο καρναβάλι της Πάτρας, αλλά σε εκδοχή γαλλικής boheme υπερπαραγωγής!).
Τα εσώρουχα είχαν έντονο παριζιάνικο αέρα, (μόνο αυτό άλλωστε θα περιμέναμε από τη Sonia και τη διάδοχο κόρη της) και πολύ σύντομα, το Σάββατο 5 Δεκέμβρη θα μπορέσουμε να τα θαυμάσουμε από κοντά σε όλα τα H&M στην Ελλάδα!
Tuesday 1 December,
Sonia Rykiel pour H&M fashion show
GRAND PALAIS PARIS
















Όταν πρωτοάκουσα για τη συνεργασία της Γαλλίδας fashion guru με τη βρετανική αλυσίδα καταστημάτων H&M, ενθουσιάστηκα! Ως άπληστη καταναλώτρια όμως περίμενα μία πιο ολοκληρωμένη συλλογή... θα ήθελα δηλαδή και μία γκάμα υπέροχων ριγέ πλεκτών σε highstreet τιμές, μερικά αξεσουάρ ακόμη και ίσως και ένα ψιλόμεσο τζιν παντελόνι από την πάντα επίκαιρη Sonia...
Τα εσώρουχα της συλλογής είναι όμορφα και με χαρακτήρα, αλλά εγώ θα επιλέξω lingerie κομμάτια που θα μπορούσαν να φορεθούν και έξω! Κυρίως γιατί μπορούμε να τα φορέσουμε πολύ παραπάνω και όπως έχουμε ξαναπεί, μόνο αυτές οι αγορές αξίζουν!

ΜΥ SONIA RYKIEL POUR H&M WISH LIST:
-Βελούδινο μαύρο μίνι κιμονό που φοριέται και ως σακάκι με μεταξωτή ζώνη 59,95 ευρώ
-Βελούδινο μαύρο παντελόνι με πιέτες 39,95 ευρώ
-Δίχρωμο body μαύρο/μοβ που φοριέται μέσα από σακάκι ως μπλούζα 29,95 ευρώ
-Hairband με μεγάλα στρας 29,95 ευρώ